Вежливостта е възпитание и култура

Вежливостта е възпитание и култура

Вежливостта е възпитание и култура

Какво се случва, когато на улицата се срещнат две кучета?

Душат си задниците! Без да му мислят, си завират носовете директно в кафявата дупка. Души! Душиии..! Душииии…! Теглят си по един език (езикът е задължителен!), и веднага си познават имената! И се започва светски разговор:

– О, Джони! Как си днес? Вчера си ял май свинско, подправено с чубрица и къри! Много те глезят хората в тази криза!

И моето куче не прави изключение. Колкото кучета срещне, толкова дупета подушва и опознава. Много контактен Джак Ръсел териер имам!

mediaplus.bg
Вежливостта е възпитание и култура

Понякога му целувам муцката и оставам неприятно изненадан от някои негови контакти.  Тия стопани не мият ли задниците на кучетата си?  На моето задникът винаги е чист. Не мога да си позволя лукса да изложа Рейки пред събратята му, въпреки че като гледам, другите домашни кучета нямат нищо против да разнасят клюките по-бързо с носовете си. Ето как:

„ – Я, Мери здравей! Добре са ти сресали днес косматия задник! Добре ухае! Интересно! Явно и Маршал ти е поздравил преди час дупето, който пък е душил Снупи, който пък е ял “Роял Канин с витамини и свинско дробче”. Скъпа храна!!! Мери, май ще се окажеш много контактна! Явно си търсена кучка!”

Представете си, че и ние, хората, започнем да се поздравяваме по този начин!

Срещате приятел на улицата. По пример от кучето и вие не подбирате задници, а направо си душите. Спирате един до друг, сваляте гащите за здрависването, раздвижвате нослето и се навеждате един зад друг за голямото опознаване. Душите! Душите и започва следния разговор:

www.mediaplus.bg
Вежливостта е възпитание и култура

Сцена Първа:

-О, ЖОРО! ТИ ЛИ СИ БЕ ? Как сте в къщи? Пак ли криза у вас, че надушвам БОБ! Ама ще те помоля, когато утре се засечем пред блока, да си с измит задник! Знам, знам, че е… криза, и водата е скъпа…, АМА МИЙТЕ ГИ ТИЯ ЗАДНИЦИ БЕ! Аз не ти причинявам това! Моя е чист, нали! Блести направо! Опа! Айде, чао! Живи и здрави, че гледам Комшийката ВАНЯ се задава!!!

Сцена Втора:

-О,Ванче! /Пак сваляне на гащи и душене./

– Абе, Ванче! Миличка! Ти не си ли чувала за епилация!? Нищо чудно, че твоя преди малко се прибра пиян с Катето от Княжево!!! Що не минеш покрай нас довечера да довършим душенето!? Тъкмо твоят ще изтрезнее!

И така цял ден. Сами разбирате, че отиването до работа по този начин, а и до магазина, ще отнема известно време! То клюки, скандали, унижение и душене. Ако не подуша 50-60 задника до работа, няма да ми е ден!Ако така ми минаваха дните, щях да се самоубия! Давам ви гаранция, че никога не бих си помислил да отида на дискотека ( да подушиш задниците на всички леки жени), концерт (да подушиш задника на Шакира) , футболен мач ( да подушиш задника на Валери Божинов, а ако си на готино място на Роналдо), протест ….митинг в Китай …или каквото е да е културно- масово действие!

Дотук добре! Идва и най-приятната част! Вече сте на работа и трябва да поздравите колегите  и шефа си!

-О, шефе! Как сме? Nice, а?

Като добър служител, който иска да трупа знания от шефа ежечасно, с удоволствие бих го поздравявал поне 100-пъти на ден, но би било неуважително да го правя с по-чист задник от неговия! Ще вземе да си помисли, че ми дава повече пари, отколкото заслужавам!

Но! Ще дойде време, надявам се някой ден, на безкрайно  чисти и благоуханни задници! И няма как да ги пропуснете, защото избори има постоянно. И вие гласувате. За тях и тяхното присъствие в живота ви!

автор: Kim Reiki ®Magic Man Studio, Angel Petrov

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

 

Напиши коментар

Your email address will not be published.