Вечното движение към съвършенство

Вечното движение към съвършенство

Вечното движение към съвършенство 

 Българска политическа „ПЕРПЕТУМ МОБИЛЕ” логика! С една дума – КРЪГОВРАТ!

Тази карикатура с червена точка е перифраза на словесния евфемизъм ”Тези си бъркат по дупките”, което означава, че са си много близки. Художникът представя как нашите политици черпят опит един от друг, а се правят вече 27-28 години, че не могат да се понасят. Даже …само  се били виждали в парламента, не се познавали! Когато се наложи и са на зор, те сменят посоката и търсят попътния вятър, който обаче в родната клоака неизменно носи мирис на интересчийски фекалии.

Така че колкото и да облизват пръста си, излязъл от изконно близкия задник, той все ще понамирисва на далаверка. И затова няма значение с кого си смесваш долните гащи! Важното е, че битието на политическите ни партии  прилича на перверзен групов секс! Партньорите с малки изключения са постоянни, сменят се само развратните пози – безпринципни коалиции и други греховни съюзи. Но в сексологията има правило – ако всички участници в сношението са съгласни с подробностите, перверзия няма! Така че може да има голо хоро с участници – светци!

money_matrix

 

И  тук мога да допълня една китайска народна поговорка, която по случайност пасва идеално на написаното от мен до тук и на тази брилянтна карикатурата. Поговорката е следната: “Който ляга със сърбящ го ГЪЗ, се събужда със вмирисан пръст!”. Ако си  генетично създаден да крадеш, вонята винаги те издава, казват мъдрите мандарини.
Забравих да допълня нещо много важно! На пръв поглед моментът с облизването на пръстчето изглежда несъществен и дори забавен, но всъщност не е точно така. Самото облизване е най-важната част от политическия кръговрат. То се прави категорично и с авторитет. Тази процедура първо е важна за скачването между политическите организми, второ,  важна е  за политическото доверие, което пък прави снадките по-здрави, а снаждането –  по-лесно и безболезнено. Ароматната дегустация се е превърнала в култов обичай.

По този начин скачените съдове, като гладни кучета, получават информация един за друг до най-малки подробности,  свързани с решенията им, намеренията им, контактите им, приятелствата им, възгледите им и за всичко, свързано с живота им. Политикът „Б” например облизва сондата си, примлясква апетитно и казва: „МММММММММММ! Метю вчера е ял мусака, ходил е на тайна среща със Серджо! Явно е прибрал 1 милионче комисионна, защото е пил поне 4 бутилки петдесетгодишен „Джеймисън” … Минала му е овулацията! Я да се скача с Ваньо  за малко, че много нагло се подхилква от вчера!!!!!!
Благодаря ви за вниманието!”

автор: Kim Reiki ®Magic Man Studio 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

 

Напиши коментар

Your email address will not be published.