из разказите ” В редките ми моменти на сексуална безизходица ”

из разказите ” В редките ми моменти на сексуална безизходица ”

 В редките ми моменти на сексуална безизходица

” От няколко дни се смея на всичко и за всичко!

Имам един приятел, с който като седнем да си говорим за разни неща, винаги ни избива на шеги и закачки. Смеем се до пръсване за чужда сметка. Вчера се смяхме на тема леки жадни жени с дефект в говора, които умират за мъжка ласка, но ги е срам да си поискат, защото няма от кого. А , ако го сторят, то те са нетърпеливи като горски пожар с жадни очи пред суха гора, а дефекта в говора ги прави по-колоритни и интересни.

Сезонът на любовта е целогодишно във вихъра си ! Страстните и похотливи заразни бацили превзеха и засилиха чувството на отговорност в гащите на мъжете. Любовта и сексът се сливат в едно по това време на годината и един говорен дефект не би бил причина да откажеш на жена в нужда. Обичам жени с говорни дефекти!Имаш чувството, че устата им е все пълна!

– Имам чувството, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог? – И какво ще види гинекологът – списък на посетителите ли?

Много е секси и некултурно да се говори с пълна уста. Стигнахме до извода, че с времето жените стават все повече от мъжете, мъжете стават духом и телом педерасти, жените остават без полов живот, свестните мъже са на изчезване, а ние с моя приятел ще имаме много работа и няма да успеем да се оженим. Просто няма да остане време. Единственият начин да се задомим е да разрешат със закон многоженството и да си имаме хареми. Докато обсъждахме какви жени трябва да има в един истински харем, видяхме наша обща позната и я поздравихме вежливо с няколко бързи комплимента, както сме я научили, че иначе се сърди за липса на внимание от наша страна. От приказка на приказка и от докосване на докосване краката и омекнаха, а кожата и беше настръхнала като едрозърнеста шкурка или като порутена едногодишна магистрала на бат Бойко. Да не говорим за красивите и, големи, твърди, хванали прах гърди, които сочеха гордо магазинът за млечни продукти отсреща. А тя –  безкрайно секси, красива, и да няма кой да я целува редовно…, това е грях. Как да не изслушаш такава жена и да не и помогнеш! Грехота е! Ама и ние сме едни забавни! Може ли жена да ни устои!

mediaplus.bg

В същото време се обади една друга изключително красива моя позната, която се оплака от мъжа си и каза, че е импотентен използвач и смята да го зареже в най-скоро време. Имаше нужда някой да я изслуша и смятам да и ударя днес едно рамо. Дали да не обсъдим и да не и реша семейните проблеми по гръб? Може пък да спася брака им! Добър човек не е професия, а личен избор и май е време за добрина…!

– Има ли мъж, който не може да живее без жени? – Разбира се – гинекологът!

Мина не мина и час, и в заведение видях друга моя позната, която проплакваше и хълцаше притеснена. А тя притежава най-рядко срещания супер чар на света и е секси до безобразие. Дори заклет педераст би пожелал нейните ласки. Попитах я защо плаче, а тя ми отговори, че някакъв мъж и отказал, защото му се виждала много сексуална.(СНИМКА № 1)

mediaplus.bg

Друга пък не била доволна от гаджето си. Причината е, че той бил много консервативен в леглото и не искал тя да го открехне в някои тайни на секса – можело да я боли, а той не искал тя да страда. Според мен е ЧУДО жена да те моли да я чукаш отзад и пълна олигофрения ти да не си падаш по чудеса. Погледнах разстроеното и от случката дупе и ми пролоша от гледката. Без малко да получа ПОЛЮЦИЯ ! Яли ли сте сочна студена диня загубени в пустинята при 60 градуса жега? Ако не сте…, сте глупаци!!!  (СНИМКА № 1).

Всеки мъж по душа е гинеколог!

Въпреки студеното време жените бяха полудели за ласки.Поне още 3 жени срещнах с подобни сексуални проблеми.Чух неща, които не бих искал да споделя с вас, защото ако го сторя, някоя ваша колежка ще ви обвини и ще ви уволнят за сексуален тормоз на работното място.

– Докторе, а защо станахте именно гинеколог?

– Хубаво е да намериш работа около родните места…

Вчера Дамите бяха като минерални гейзери, които търсят изворното си място. Интересното беше, че всички бяха на едно и също мнение: “-ВСИЧКИ МЪЖЕ СТЕ ЕДНАКВИ!”Аз, разбира се, не им останах длъжен и им отговорих подобаващо: „ Съжалявам,че е трябвало да изчукаш всички мъже,за да стигнеш до този печален за теб извод, но мисля, че си пропуснала един! Обикновено човек търси щастието си там, където го няма, а то през цялото време е било пред очите му!!!”

Нека поиграем на “ПРОЛЕТ”! Пък да става каквото ще! Трябва ли да ви обяснявам как се играе !!!???? ”

 Kim Reiki – из разказите„ В редките ми моменти на сексуална безизходица”

автор: Kim Reiki ®Magic Man Studio, Angel Petrov

 

Млада дама влиза при гинеколога. Докторът решава, че момичето е притеснено и се опитва да я разсее:

– Госпожице, знаете ли как се правят латексовите ръкавици?

– Не, докторе!

– Представете си един голям казан, пълен с горещ латекс. Приближават китайците, потопяват си ръцете, вадят ги и чакат латекса за изстине…

Момичето започва да се смее. – Защо се смеете, госпожице?

– Представих си, как правят ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ…

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.