Утре в 15:50 часа биткойнът се разделя на две криптовалути

Утре в 15:50 часа биткойнът се разделя на две криптовалути

Утре в 15:50 часа биткойнът се разделя на две криптовалути

Информацията, че в Bitcoin обществото може да се избегне „гражданската война“ се оказа невярна. На 1 август в 15:50 часа в биткойн блокчейна ще бъде осъществен разкол и ще се появи алтернативната криптовалута Bitcoin Cash.

Разделянето се наложи поради това, че пулът на китайските потребители, занимаващи се с добив на цифрова валута, не се съгласи с параметрите на обновяването. известно под името SegWit2x, което увеличава изчислителния блок от 1 на 2 MB. Несъгласните изглежда са малцинство, но зад тях стоят гигантските китайски ферми за добив на Bitcoin – гигантски рафтове с графични процесори, използвани за добив на цифрово злато. Изчислителната мощност на тези по-малък на брой хора е гигантска и на тях не им е изгодно да са заедно с малките. Новата валута се нарича Bitcoin Cash и предлага увеличение на максималния обем на блока до 8 MB, като размерът на блока е променлив.

Създателите на новата система твърдят, че тя е по-добре защитена от атаки и унищожаване на транзакции.

Утре, след 15:50 часа, по-голямата част от биткойн обществото предлага Bitcoin Cash да се счита за алтернатива на биткойна. Но това не е съвсем така. Новата криптовалута има същата история, като биткойна, Просто в часа Х веригата на блокчейна ще се раздели на две алтернативни линии.

Според много анализатори, ще настъпи хаос с частните ключове, електронните портфейли и т.н. Немалко хора считат, че биткойнът е само един и не признават криптовалути, базирани на него.

 Източник :  https://www.kaldata.com/

 

Много психотерапевти и психолози прилагат народната топка в практиката си за лечение на хора с емоционални проблеми, за личностно израстване, за кариерно развитие, за екипна работа. И ако не вярвате, опитайте – народната топка дава отлични резултати, особено в изглаждането на семейните отношения между родителите и децата.
Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, инвеститори, спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена. … https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Напиши коментар

Your email address will not be published.