Тревожни изстрели разстроиха Българските политици !

Тревожни изстрели разстроиха Българските политици !

Тревожни изстрели разстроиха Българските политици !

 

Кого обслужва едно убийство близо до границата? Дали интересите български, повеляващи да запазим свещената си земя от заселване на иноверци, които ще размажат твърдата ни християнска вяра? Дали интересите европейски, които в името на човечността не затварят границите си и казват, че могат да приемат още бежанци? Кой в този глобален театър може да каже, че е прав, след като практиката показва, че историята пренарежда събитията и слага нещата на нови места? Та нали ако утре широко пропагандираната мултикултуралност победи, всичко казано днес ще е излишно!

Ние се реализираме точно по български. Убиваме един нарушител на границата, член на емигрантски афганистански взвод, и то далеч от заградената и уж непробиваема граница. Оставяме настрана правилото, че няма как при такова масово нашествие да има само цветя и рози. Ако си вменил на граничарите, че са изправени срещу нарушители /с рисков профил на поведение, както казва началникът им/, между които може и да има терористи, ако си им дал оръжие, ако са претоварени и недоспали стражите, може и някой изстрел във въздуха да даде рикошет в тялото на наличен в района афганистанец. Колкото до това, че всичките над 50 афганистански младежи били добре тренирани, може и да е случайност /изводът е от факта, че са прекосили границата в силно пресечена местност/. Че оградното съоръжение е дало сигнал за проникване, е добре. Че са открити туристите, още по-добре. А сега трябва трима граничари да доказват, че нарушителите са проявили агресия, при това без да са имали оръжие. Да, било е тъмно, младите мъже са били много, но щеше ли резултатът да е друг, ако мъжете бяха стари?

Каквито и европейски съвещания да бъдат прекъснати, селото е подпалено. Задминахме унгарците, но при режисираните от политиката сблъсъци детайлите са само подробност. Пресконференциите на бойната линия в първия момент след убийството имат задача да отбият агресивните медийни въпроси и да оставят време за уталожване на емоциите. Но какво следва нататък не може да се предвиди.

Повече от ясно е, че Афганистан няма да обяви война на България. Изключително сигурно е, че Меркел няма да нахока Бойко Борисов.  Категорично бъдещите нарушите ще се съобразят с гръмналия пистолет. Хищните каналджии, печелещи от полумесечните походи, ще се свият на тъмно, но за кратко. Не бъде ли успокоен светът обаче, ще си говорим за смърт и несигурност. А на българската политическа сцена ще има пренареждане на фигурите.

mediaplus.bg
За националистите инцидентът е добре дошъл – той потвърждава, че бодливата тел не загражда нищо и батальоните си вървят през заспалата ни страна.

За националистите инцидентът е добре дошъл – той потвърждава, че бодливата тел не загражда нищо и батальоните си вървят през заспалата ни страна. За управляващите ще бъде трудно да избягат от отговорността за евентуално непредизвиканата реакция с оръжие, но медийните специалисти ще дадат указания с изборна насоченост и ще ни убедят, че твърдостта е необходима в този момент. И правилно казва Валери Симеонов – трябва да се стреля, когато има нарушители, неизпълняващи разпореждания на свещената българска територия! Защото това не са бежанци, а авантюристи, каза човекът, за когото ситуацията е категорична – граничарите трябва да бъдат наградени!

И моето възпитание ми подсказва подобни мисли. Но напоследък ми казват, че съм лошо възпитан – не се подлагам на нашествието, имам лоши мисли за бъдещите  интеграционни прояви на уж бежанците в християнска Европа. Обвиняват ме, че съм ретрограден тип, който има скрупули от предишни векове. Е, тогава как да обясним на българските деца защо са умирали героите на етноса ни, подарили ни днешния живот с цената на своите животи? Мога да дам пресконференция по този въпрос, и ще говоря само за рикошети. За предателства, за примиренчество, за продажност, за необразованост, чиито отражения ще ни изличат независимо от единичните самотно-граничарски изстрели по границата. В този момент май ловните дружинки трябваше да станат доброволчески отряди и да помагат на полицията, а не да стоят на топло и да псуват международното положение, че се е наместило в ловните им райони.

Тревожни изстрели разстроиха Българските политици !
Тревожни изстрели разстроиха Българските политици !

Сидеров в момента има други грижи. Неговата война беше преди няколко дни пред един софийски клекшоп. И Валери Симеонов едва ли бърка, като иска полицаите да бъдат строги към бившия му полуроднина, окрилен от алкохола. Новият баща не за пръв път отрича употребата на упойващи течности, но поведението му е неподходящо агресивно, независимо от присъщата за политиците ненаказуема освободеност. Приповдигнатите художествени изявления на различни места, несвързани с политиката, и постоянното присъствие на другия трезвеник от парламентарната група в компрометиращи ситуации само засилват убеждението в хората, че двама скандалджии си търсят публика, и то не за рейтинг, а по инерция. А агресивността им едва ли е подкрепена от физически възможности. Трябва само да попаднат на съответните бабаити, за да помиришат тротоарите.

Volen Siderovvolen siderov

Всякакви карикатурни колажи с интернационален привкус само ме натъжават.  Картинката „Путин, гушнал Волен Сидеров”, ми навява единствено антропологически мисли – колко трябва да е силен един велик руснак, за да може да удържи един огромен българин на ръцете си? Въпросите от физиката са ясни, а внушенията за външно финансиране на изтрещели вътрешни националисти не ме интересуват. За мен е кристално ясно, че Волен ще загърби всички тъпанарски изцепки и ще избере един от двата пътя – предводител на въоръжен отряд в района на Малко Търново или грижовен баща, затоплящ шишетата с храна на наследника си.

Да са живи и здрави всички. Докато пишех, ми звънна Минчо от Добрич, който е бил граничар близо до Малко Търново през 70-те години на миналия век. Доста румънци и германци загинаха в нашия район, каза той. Разбирате, че става дума за бегълци, търсещи убежище на запад през Турция. Сега тези, тогава достойни граничари, ги наричат убийци на демокрацията. Е, как да наречем сегашните герои, убили афганистанец, вдъхновен от други идеи?

На въпросите всеки да си отговори сам. Но когато вземаме решения, трябва да сме единни. Ако не можем…. Мирррррно! Погледите към трибуната!

автор: Kim Reiki ®Magic Man Studio, Angel Petrov

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®
Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.