Топ моделът на „Ивет фешън” спечели „Модел на година 2015”

Топ моделът на „Ивет фешън” спечели „Модел на година 2015”

Топ моделът на „Ивет фешън” Михаела Бориславова спечели „Модел на година 2015”

mediaplus.bg
Топ моделът на „Ивет фешън” Михаела Бориславова спечели „Модел на година 2015”

На тазгодишните награди „Жена на годината” на списание „Грация” в категория „Модел на годината” приза спечели топмоделът на „Ивет фешън”- Михаела Бориславова. Сред номинираните бяха Деси Савова и Екатерина Куцарева от модна агенция „Ивет фешън”, както и Лиляна Станаилова и Алина Волканова от Inter models. За втора поредна година престижната награда отива в ръцете на модел от агенция „Ивет фешън”. Миналогодишната победителка в категорията бе друго известно лице на модната агенция-Нора Шопова. На церемонията по награждаването Михаела Бориславова бе придружена от собственичката на модна агенция „Ивет фешън”- Ивет Григорова.

mediaplus.bg
Топ моделът на „Ивет фешън” Михаела Бориславова спечели „Модел на година 2015”

 “За мен тази награда е не само плод на труда ми за последната година, но и за цялата вложена енергия през петте години, които се занимавам с мода.” , споделя за наградата Михаела Бориславова. 

12270276_1269240506424896_768838645_n michaela-60e8e468

Михаела Бориславова започва своя летящ старт в модната си кариера на 20 години.

Само година по-късно, представляваният от „Ивет фешън” модел, пътува за Милано, Истанбул, Лондон, Маями и Барселона. Михаела снима множество фотосесии за световноизвестни брандове като Kuny Barcelona, Energetix и Byblos Italia, също така става част от модното шоу на Twin Set, работи рамо до рамо с дизайнери като Kanye West и Manuel Faccini. Михаела Бориславова участва в рекламни кампании из целия свят и е снимала сесии за големите модни списания в страната.

michaela-fc22012e photographer-Diliana Florentin

Модна Агенция „Ивет Фешън” е основана от г-жа Ивет Григорова през 1994 г.
Базирана в София, агенцията е фокусирана върху изграждането и лансирането на модели за световния моден пазар.
Доказателство за високия професионализъм на „Ивет Фешън” е фактът, че вече дълги години агенцията е предпочитан партньор на най- големите модни агенции в света: „ELITE”, “FORD”, “WOMEN”, “NEXT”, “IMG”, “WHY NOT”, “MAJOR”, “FASHION” и много други.
Водена от идеята за откриване на нови, уникални лица, Ивет Григорова създава и налага конкурса „Ивет Фешън Топ Модел”. Още след първото си издание през 1999г. той се превръща в най-престижния конкурс за модели в страната. Специално за него всяка година в страната пристигат скаути на модни агенции от цял свят.
Доказателство за невероятната селекция на конкурса са успехите, които постигат на световния моден подиум победителките от „Ивет Фешън Топ Модел” като Теодора Ангелова, Емилия Дренкова, Силвия Димитрова, Мария Руньова, Кристина Милева, Симона Стоянова, Ваня Билева, Луиза Григорова, Евелин Тотева и др. Неслучайно те красят страниците на най- престижните модни списания като: „VOGUE”, “ELLE”, “Harper’s Bazaar”, “AMICA”, “EVA”, “Marie Claire” и много други.
Сред водещите клиенти на „Ивет Фешън” в световен мащаб са брандове като: “L’Oreal”, “Gucci”, “Chanel”, “Giorgio Armani”, “John Richmond”, “De Beers” и много други!

повече на адрес http://ivetfashion.com/

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®
Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.