Теодора Нанова със самостоятелна изложба в сърцето на София

Теодора Нанова със самостоятелна изложба в сърцето на София

Теодора Нанова със самостоятелна изложба в сърцето на София

Близо 50 свои картини представи пазарджишкият творец Теодора Нанова в столицата.

В   Мраморното фоайе в сградата на Софийската филхармония снощи бе открита изложба с нейни картини, пластики и инсталации.  Изложбата с общо 47 произведения на талантливата художничка носи името „Метафори“ и бе подредена и представена от Цена Бояджиева – внучка на известния български майстор на четката Златю Баяджиев.

За творчеството на художничката пред събралите се ценители разказа друг пазарджишки творец – Константин Анастасов, който бе и водещ на официалната част. Изложбата ще остане около три седмици на вниманието на ценителите на изобразителното изкуство в столицата. Показаните творби са създадени от авторката през последните две години, някои от тях за първи път се представят пред публика. Теодора Нанова е член на ДПХ от 2011 година.

Нейни произведения почти винаги намират място в общите изложби на дружеството. Първата й самостоятелна изложба е през 2010 година, когато представя своя колекция икони, измайсторени със сух пастел и креда. В последствие представя изложбите „Голо тяло“ и „Конят“.

Има самостоятелно представяне с карикатури и участия в няколко съвместни проекта. Нейни платна са показвани в редица столични изложби, включително и в театър „Сълза и смях“. Участва в 40 и 41-ва Национална изложба по карикатура, както и в конкурси в Унгария и Австралия.

Изложбата продължава до 06.02-2018 година.

Заповядайте да разгледате изложбата” МЕТАФОРИ ” на Теодора Нанова в Мраморно фоайе на Концертен комплекс “България”, ул. Бенковски 1 гр. София. Ще останете очаровани от въображението , което има тази жена .

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

ИСКАТЕ ЛИ ДА СЕ РАЗВИВАТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО В СПОРТА НАРОДНА ТОПКА !?
Клубове по Народна топка ” THE SMARTS”, ” FUSION ACADEMY”, ” ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ” – гр. София започват изграждането на отбори за деца в три възрасти, мъже, жени и смесен състав без възрастови ограничения !
Повече информация може да получите на адрес…https://www.narodnatopka.com/dodgeball-club/

Напиши коментар

Your email address will not be published.