Св. Петър и един новодошъл

Св. Петър и един новодошъл

Св. Петър и един новодошъл

На Небето в ранния следобед. Напекло слънцето, гали лек ветрец, а пред Райските врати мързеливо придрямвал св. Петър. По пътя от от Земята, виещ се между облачетата се задал един силует. Приближил се и застанал пред св. Петър. Усетил сянката, той надигнал единия клепач и удостоил с премрежен поглед новодошлия.

– Ти… какво искаш?
– Ами… искам да вляза.
И посочил към Райските порти. Св. Петър бил в добро настроение, а и както го напекло слънцето хич не му се мърдало да проверява по тефтерите, за тук ли е или не, и щракнал с пръсти.
– Айде, от мен да мине – влизаш!
Портите се отворили, новият изчезнал зад стените на Рая, а Св. Петър продължил блажената си и божествена дрямка. Не щеш ли, след малко от вътре се чуло някой да блъска по вратата.
Стреснал се св.Петър, че до сега такова не му се било случвало. Щракнал с пръсти. Иззад процепа между вратите се промъкнал бързешком новодошлият.
– Какво стана?
– Трябва да изляза… – и хукнал на обратно по пътя към Земята.
Св. Петър го съпроводил с недоумяващ поглед, почесал се по тила и пак се настанил да почива. След малко, тъкмо задрямал, усетил, че върху него се е надвесила сянка. Отворил очи и пак видял същият човек.
– Какво искаш пак?
– Ами… пак да вляза…
– То това тук, да не ти е хан? Влез – излез… Тъй не може! Реши какво искаш и тогава!
– Амиии… съжалявам, но още ме мотат в реанимация!

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.