Влади Владимирова: Стиловете на обличане са свързани с енергийните чакри

Влади Владимирова: Стиловете на обличане са свързани с енергийните чакри

Влади Владимирова: Стиловете на обличане са свързани с енергийните чакри

Всяка частица от облеклото ни разказва история, нашата история. Разказва безшумно за нашето състояние, за нашите успехи и загуби, за спадовете и възходите, за ценностите ни и качествата ни. Ние сме като книга, която всеки наоколо чете, съзнателно или несъзнателно. За това как да променим стила си, за да бъдем в мир със себе си и да постигнем мечтаните цели, ще бъде организирана специална диксусия по женски от Влади Владимирова на тема “Визията – средство да изразим себе си”.

Във връзка със събитието, което Влади организира, Портал12 разговаря с нея за това как начинът, по който се обличаме, влияе на нас и на хората около нас. Влади Владимирова е  имидж консултант, завършила един от най-престижните институти в областта – London Image Institute.

„Всеки стил на обличане, освен че има психологически ефект на външно изразяване и на обратно психично въздействие, е свързан и с енергетиката на човека.“ – обяснява Влади и допълва: „Стиловете са свързани с чакрите и стимулират енергетиката на жената. Нивото на ментално и емоционално развитие на човек е пряко свързано с чакралната комуникация и с това коя чакра ние самите подсилваме.“

Облеклото като влияние и комуникация
Влади Владимирова посочва, че по-женствените стилове са свързани с ин енергията и подсилват женствеността. Има стилове, които са свързани повече с ян енергията, например спортните стилове. При тях у жената започва да се губи усещането за женственост и се подчертава силата.

По думите на Влади романтичният стил е свързан с възприятията за романтика, т.е. свързан е със сърцето и сърдечната чакра. Обличайки се по този начин, ние подсилваме нашето възприемане на света чрез сърдечната чакра, а същевременно въздействаме на хората на ниво сърдечна чакра.

„Ако обаче изберем по-предизвикателен стил, който е свързан със сексуалността, той работи на ниво първа и втора чакра. Жена, облечена в този стил, може да предизвика неприятно усещане у другите жени, а същевременно предизвиква изключително силно внимание от страна на мъжете.“ – казва още Влади.

Според нея цялото пространство е геометризирано. Всеки един символ, дали изтъкан или щампован върху нашите дрехи, оказва влияние върху околното пространство.

Много е важно човек да се води по вътрешното си усещане за това какво да облече в даден момент, за да му влияе подходящо според нуждите. „Имаме периоди в живота си, в които ни е нужна повече сила. Ин енергията е подкрепящата, повдигащата енергия. Но може да ни се наложи в живота да се справяме сами и тогава естественият процес е да подсилваме ян енергията. Затова винаги трябва да се търси баланс.“ – съветва аудиторията Влади Владимирова.

Как ни влияят цветовете в облеклото?
Цветовете също имат силно влияние в живота ни. Вълната на тъмния цвят е по-къса. „Обикновено когато сме в лошо настроение, ние посягаме към тъмния свят, най-малкото, като израз на желанието да се скрием.  Моята препоръка е да направим точно обратното. Да си направим цветотерапия с дрехи в различни цветове, за да разчупим състоянието, в което се намираме.“ –препоръчва Влади и ни провокира да направим наблюдение колко често в природата се среща черният цвят. Реално погледнато много по-често ще видим бяло, жълто, оранжево, червено, розово, лилаво, зелено…

„И както си знаем, няма нито една черна чакра. Ако говорим за основните седем – всяка една от тях си има цвят и всеки един от тези цветове ние можем да намерим в природата.“ – допълва Влади Владимирова.

автор : Влади Владимирова

източник portal12.bg

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.