СПЛАВ – mediaplus.bg

СПЛАВ – mediaplus.bg

СПЛАВ – mediaplus.bg

 

Развитието на съвременните спортни дисциплини се подчинява на множество фактори. Като всяка светла изява на човешкия дух и художествената гимнастика е подвластна на обстоятелства, определящи посоката на много човешки дейности. Но главното е традицията – отгледана, изстрадана, усъвършенствана. Сплав от характерите на всички, допринесли за славата на България през годините, в които всяко състезание беше поредният изкачен връх. Планина от труд и умора, които издигат този спорт до степен на изкуство. Танц, акробатика и феерия, каквито не са създавани досега. И много всеотдайност – треньорки и състезателки, издигнали този спорт до нивото на религия. И много млади последователки, тръгнали по пътя на големите шампионки.

 

допълнителна и подробна информация ЗА СВЕТОВНАТА КУПА ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА НА 09-10 АВГУСТ 2014 Г. може да получите на адрес ….http://www.fbgr.org/component/content/article/1355.html

mediaplus.bg

 

Какво още? Патриотизъм, слава, обичта на публиката, българското знаме и радостта от победата.

Да се изграждат шампионки в днешните български условия е занимание за хора със здрава психика. Намирането на средства е най-трудната част от мениджмънта на всеки спорт. Поддържането на постоянен състав от квалифицирани специалисти, усъвършенстването им, изграждането на материални условия за съвременен спорт и възстановяване са по силите само на специално моделирани хора.  За съжаление българската действителност не е уютно място за развитието на високото спортно майсторство. И въпреки това ние сме в елита на световната художествена гимнастика. Българите имат особено отношение към този спорт, донесъл им много мигове на гордост в години, когато името на държавата ни се чуваше рядко. Днес медалите са с двойно по-голяма стойност, защото са спечелени след много лишения и компромиси. Новите състезателки са достойна смяна на предишните поколения шампионки – приемат ценностите, постигнати с нечовешки труд, и се стремят да постигнат нови върхове. Младото поколение върви напред с модерни крачки. Ритъмът се определя от опитните ръководителки, преживели трудният път към съвършенството. И в този красив спорт може да се намери опора за запазването на народното самочувствие, за доближаването ни към първите в сферата на духовното. Художествената гимнастика определя облика на българския спорт пред света. И в това е отговорността на Българската федерация по художествена гимнастика – чрез силата на обществената изява се изграждат силни личности, възпитава се отговорност. Стремежът към съвършенство и красота променя хората, укрепва духа им, дава им сили. Защото самочувствието на един народ зависи и от спорта. Той създава необходимата за движението напред ценностна система, той е повод за национална гордост.

 

mediaplus.bg

До края на лятото предстоят нови изпитания за българските състезателки. Ансанбълът на девойките с треньор Камелия Дунавска се готви за участие във Вторите младежки олимпийски игри, които ще се проведат в Китай от 14 до 27 август. В индивидуалното първенство ще стартира Ерика Зафирова. А в края на септември е най-голямото изпитание – Световното първенство по художествена гимнастика в Измир. Големи са очакванията за призово класиране на ансамъла. Треньорката Ина Ананиева  е доволна от условията за подготовка, осигурени от Федерацията по художествена гимнастика, и се надява да постине нови върхове след добрата изява на Европейското първенство в Азербайджан.

Автор: Angel Petrov, Kim Reiki (Magic Man Studio )

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, ФЕНОВЕ И ПРИЯТЕЛИ,ЕЛАТЕ С НАС В ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА СВЕТОВНАТА ПЪРВЕНСТВО В ИЗМИР!

След изключителните успехи и достойно представяне на приключилото ЕП, българските момичета заслужават и се НУЖДАЯТ от нашата безрезервна подкрепа в битката за медали. Нека бъдем с тях на място и преживеем заедно емоцията на голямото първенство!И още, какъв по прекрасен повод да съчетаем една прекрасна ваканция с потапянето в красотата и феерията на СВЕТОВНАТА ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА!

Българска федерация по художествена гимнастика организира екскурзия в подкрепа на националния отбор на Световното първенство в гр. Измир, Турция.

По програма състезанието ще се проведе от 18 до 29 септември 2014 г. общо 11 дни.

От 18 до 24 септември – отборно индивидуално и финали на отделните уреди – Състезание I и СъстезаниеIII.

Екскурзията предложена от БФХГ е за периода от 25 до 29 Септември 2014 и включва престой и наблюдение на състезанието, както следва:

25 септември – пристигане

26 септември – индивидуален многобой

27 септември – ансамбли многобой

28 септември – ансамбли финали

29 септември – отпътуване

ОФЕРТИ

 Първи вариант включва:

Транспорт – автобус София – Измир – София, както и придвижване всеки ден от хотела до залата, пълен пансион – закуска, обяд и вечеря в SOLE SANTA MARIA – хотел 4 звезди на 65 км от Измир и на 5 км до Кушадъсъ – 4 нощувкиХотелът е разположен на брега на морето.

Цената е 365 лева на човек

Забележка: Цената е изготвена на база група от 40 души. Възможно е да претърпи промяна при недостатъчен брой заявили се хора.

Втори вариант включва:

Транспорт – автобус София – Измир – София и придвижване всеки ден от хотела до залата, пълен пансион – закуска, обяд и вечеря в ONYRIA CLAROS 5 – хотел 5 звезди на 60 км от Измир и на 5 км до Кушадъсъ – 4 нощувки

Предварителна програма:

24 септември – Отпътуване от София около 17.00 ч. по маршрут София – Одрин –

Чанаккале – Измир. Пристигане в хотела около обяд на 25 септември.

25 септември – Пристигане в хотела и настаняване на групата.

26, 27, 28 септември – трансфери от хотела до Измир и обратно

29 септември – По обяд отпътуване за България. Пристигане в София на 30 септ.

Предлага настаняване в основна сграда и във вили с изглед към залива Кларос.

В комплекса има 6 заведения за хранене, частен плаж, аквапарк, външни басейни,

луксозен SPA Център, вътрешен басейн.

Пакетната цена включва:

–          Транспорт София – Измир – София с луксозен автобус

–          Трансфер от хотела до Измер и обратно на 26, 27 и 28 септември

–          4 нощувки на база All Inclusive

–          Медицинска застраховка

  Пакетна цена на човек в двойна стая:

 256 Euro – настаняване във вила – изглед градина

268 Euro – настаняване във вила – изглед море

 275 Euro – настаняване в осн. сграда – изглед градина

289 Euro – настаняване в осн. сграда – изглед море

Билети за състезанието – пакетна цена ОЧАКВАМЕ ТЕЗИ ДНИ ДА ИЗЛЕЗЕ САЙТ С ЦЕНИТЕ НА БИЛЕТИТЕ

Срок за подаване на заявка най-късно до 15 Август 2014

Телефони и лице за контакт:

Росина Атанасова

от понеделник до петък

09.00 – 12.00 ч. и 13.00 – 17.30 ч.

02 93 00 629

0888 220 263

bulrg@abv.bg

bulrg_fed@abv.bg

 

 

Напиши коментар

Your email address will not be published.