Шарен свят !

Шарен свят !

Шарен свят !

“Винаги съм се интересувал как и откъде идват омразата и злобата!По пътя на логиката стигнах до извода,че алчността,меркантилната душа, завистта,бедността във всичките и форми, лъжата, лакомията и непознаването на “АЗ -А” са виновни за появата на омразата и злобата! А как се преодоляват ли? Мисля,че ако хората се заемат да се себеопознаят, малко по малко всичко ще се нареди. Но тъй като за това се иска смелост, едва ли ще се случи!

”Погледнете в себе си! Любопитството е единственият начин да свикнете с миризмата!” Kim Reiki

И мен ме беше страх от това какво ще открия, когато се поопозная, но за моя радост не открих много лоши неща! Един приятел наскоро се преоткри и това му помогна във всичко, защото така намери любовта, бизнесът му потръгна, спря да лъже, смени кръга си на общуване и намери нов такъв, но позитивен. Моя позната пък прозря, че всъщност е лека жена и се наложи най-накрая да го приеме, дори искаше и хората да я приемат такава, че и пари от курварлъка си започна да изкарва. Друга мразеше готвенето, но сега няма равна в кухнята, и това даже я успокоява. Казва, че готварството лекува душата  след тежък и нервен работен ден. Колега-хубавец  заряза жена и две деца, защото си призна, че е гей, и се впусна по спиралата на мъжката любов с пъл/е/н/а/  г/а/ъ/з. За жалост забрави да вземе със себе си вазелин, но гъзът си е негов, а ние сме добри хора и не гледаме в чужда па/зад/ница! Нали! Един съсед  мразеше до отвращение парите, които винаги са го разделяли с родителите му, а сега печели  повече от тате си! Красива мома  сподели преди време, че ненавижда София, а сега не обича нищо друго повече от столицата. Шарен свят.

mediaplus.bg

Преди и аз мразех себе си! Не смеех да се погледна в огледалото дори! Използвах последните капки от останалата ми смелост и със сетни, отчаяни до безобразие сили, се впуснах в дебрите на себеопознаването, което ми донесе едно голямо, незабравимо изживяване. Приключение, което промени живота ми завинаги! И с предизвестен край – това, което мразиш най-много /себе си/, е онова, което  в бъдеще ще обичаш най-много /пак себе си/!  ”  Kim Reiki

автор: Kim Reiki ®Magic Man Studio, Angel Petrov

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.