Още един успешно реализиран проект на “Сдружение Азбукари” !

Още един успешно реализиран проект на “Сдружение Азбукари” !

“Сдружение Азбукари” !

Над 500 деца, родители, учители, студенти и университетски преподаватели ще присъстват на 16.11.2015 г. на официалното откриване на първата по рода си в България образователна патриотична училищна стая в град Велико Търново. Всички заедно ще се поздравят за успешно реализирания проект на “Сдружение Азбукари” и приятели.

Участниците и гостите на празника ще се потопят в успоредни събития, разкриващи различни нива на познанието, с разбирането, че индивидуалните качества на личността допринасят положителна добавена стойност към колективното израстване.

Краси Тодоров, художник – изследовател на n-мерните пространства, ще проведе майсторски клас „Художественият образ в контекста на историческата достоверност и прецизността при неговото пресъздаване“. Краси Тодоров ще отговори на въпроса – каква трансформация на материално в духовно ще оставим в наследство?

Лекция, посветена на творчеството, знанието, иновацията и модерното обучение ще изнесе психологът Дима Желязкова. Специално обръщение ще има от Павел Серафимов, който само преди месец направи сензационно историческо откритие, което е на път да промени коренно някои от представите за произхода на българската писменост.

По време на събитието ще бъде представен филм за живота на Христо Ботев, като ще се проведе историческа викторина и занимания с игри „Букварино“. Това са само част от изненадите на предвидения празник по повод успешно реализирания образователен проект. Неочакван завършек на тържеството са предвидили организаторите, децата ще се возят на специален Eкоавтобус.

автор: Цвета Кирилова

Повече за  сдружение “Азбукари” можете да научите на адрес http://www.azbukari.org/new/

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®
Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.