С пари не се купува нито съвест, ни любов!

С пари не се купува нито съвест, ни любов!

С пари не се купува нито съвест, ни любов!

Един велик автор е казал, че човек е съставен от кръв, черва и лайна. Ако ме попитате кой е този хубав човек,  няма да успея да ви кажа, тъй като не помня. Спомням си само, че това сравнение го бях чел някъде и определено много ми допадна. Не ми стана много приятно, защото в очите на някои хора аз съм същият задник.
Още с появата ни на бял свят и до последния ни миг ние правим едно и също нещо – ядем и ходим на тоалетна по нужда. Имаме необходимост от тези две неща, за да живеем. Всичко, за което се борим в нашия живот се прави с една единствена цел, да напълним хладилника. Истината е, че храната и пиенето можем да споделяме с приятели. Затова са измислени и заведенията,като такива. Те са място за запознанства и комуникация, за забавление и срещи с непознати, за любов и танци, за отбелязване на различни поводи, за бизнес или с две думи за консумиране на отношения. Тъй като човек има нужда от много неща, за да се чувства добре, реших да обединя всички тези нужди в една единствена дума “Храна”.
Другата ни нужда”Тоалетната чиния” е друга работа. Тук нещата не стоят така. Това е помещението, където дори и царя е ходил сам. Това е единственото място, в което сме сами и имаме възможност да помислим на спокойствие за делата си. Интересното тук е, че винаги отиваме на тоалетна или по желание, или от зор. Място, в което без никакъв проблем изхвърляме целия негатив от себе си, като по вода. Стоим си кротко и спокойно и се пречистваме, четем сутрешната преса, книги, слушаме музика, пеем си, говорим по телефона, гледаме в една точка опулени и какви ли не други занимания, защото все пак 20 мин са си време. Като една съвършена рециклираща машина или като един модерен завод за отпадъци. Лошото е, че не е много приятно за околните след като отвориш вратата. Еййй, така и не измислиха тия наши учени едно ефикасно средство за пречистване и освежаване на въздуха.

toilet_paper
В никакъв случай не си позволявайте това !

Целият ни живот минава в грижи за задните ни части – храним ги, поим ги, сресваме ги, мием ги, масажираме ги, поддържаме ги със спорт. Явно ни е нужно”Д”-то, но за какво след като ни създава толкова грижи. Отговорът е ясен! Взаимопомощ!

toiletpaper_afp_

“Д”-то в никакъв случай не ни остава длъжно. То ни се отблагодарява, като ни сигнализира всеки път с ароматни тихи и звучни смс-и  за намеренията си рано сутрин, разрешава ни да седим на него за наше удобство, привлича с чар и сексапил противоположният пол, предупреждава ни със сърбеж за лоши думи по наш адрес от недоброжелатели, върти гюбеци за наше забавление по заведенията, разнообразява семейния ни живот и укрепя секса във връзката, дава ни опора в трудни моменти с поговорката”Дупе да ти е яко”, поема самоотвержено тежките удари от близки хора и т.н. Лощото е, че когато не е в настроение и дупето ни е разтроено сме неспособни да го укротим с молитви и блага дума и много често ни излага на обществени места, като оплесква нещата и ни прави толкова рядки личности, че не ставаме ни за дупе, ни за лопата. Но пък ни пречиства организма и изказва мнение за нездравословния ни начин на живот. Каквото и да правим “Д”-то си иска внимание и неговите си 20 мин на уединение. Шефа на трона безпорно е много по-голям от нас и ние сме длъжни да го обичаме, уважаваме и да му отдаваме заслужена почит. Стига толкова за това. Време е да пусна водата и да насоча вниманието ви в друга посока.

0000067925-middle
Забравих да отбележа,че има голяма и малка нужда. Голямата нужда вече я изпратихме с почести и ни стана ясно, че мъжете и жените я обслужваме в усамотение. При малката обаче нещата стоят по малко по-различен начин. Това което едновременно няколко мъже могат да свършат в една кофа, две жени не могат да направят едновременно. При жените малката нужда се върши пак в уединение, докато при мъжете тя е даже средство за запознанства. Дамската тоалетна е на Кабинкова система, а мъжката на Писоарна. Какво представлява писоарната система.Това са много нужници за малка нужда наредени на стена, където голям брой мъже могат да се облекчават едновременно. Наредени един до друг момчетата дори си приказват и обсъждат какви ли не теми. Дори надничат спокойно и си оценяват един друг мъжките достойнства с думите “-Браво!Много добре!С какво го храниш?!Изключителен екземпляр!”. Писоара има уважението на много видни режисьори, които го използват успешно във филмовата и рекламната индустрия. С негово участие са заснети много култови сцени от филми и реклами на бира и безалкохолни. От уважение хората му усъвършенстват капацитета на полезно действие с фото-клетки, различни средства за обезпаразитяване, а лично Мистър Пропър се е заел с външният му вид, като му прилага различни спа и козметични процедури, за да го възтановява максимално бързо след тежък работен ден. Писоар да си в днешно време.

пари-990x619
През цялото това време говорих за пари. Има ли пари има и нужди! Парите обслужват нашите нужди. Те определят нашият начин на живот. Те обслужват нашите интереси. Те осъществяват нашите мечти. Те определят нашите чувства. Те определят семейните ни отношения. Те ни влюбват. Те ни определят кръгът на общуване. Те ни определят приятелите. Те ни плащат сметките. Те ни хранят. Те ни мият. Те ни бършат. Те ни забавляват. Те ни натъжават. Те ни създават. Те ни унищожават. Те..Те..те..те..те. Парата прави борбата!Снимката към публикацията има толкова необятен смисъл и идея, че няма да ми стигне цял живот, за да я анализирам. Тя показва само едно според мен, а именно”Кой,колко струва?!” и на кого задникът е по ценен. Всички знаем,че най-евтината тоалетна хартия струва 1$, а скъпата хартия има неопределена цена.Евтин задник използва евтина тоалетна хартия. Скъп задник използва скъпа тоалетна хартия.

18(87)

Въпросът тук е:

Колко струваш? Колко уважаваш и обичаш Шефа на Трона? Каква цена си му сложил за добър ден? Вие на колко оценявате Хрантутника си?!

автор : Kim Reiki 

1073818_4061351225568679529_n

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.