3 месеца платен отпуск и 240 000 евро годишна заплата – желаещи няма

3 месеца платен отпуск и 240 000 евро годишна заплата – желаещи няма

Работа мечта – 3 месеца платен отпуск и 240 000 евро годишна заплата – желаещи няма

Предложение, което на пръв поглед малко хора биха отказали. От две години обаче мястото стои незаето.

Общопрактикуващият лекар Алън Кени в малко градче в Нова Зеландия е отчаян, защото не може да си намери асистент, съобщава New Zealand Herald.

„Наехме четири фирми за подбор на персонала, за да ни съдействат за намирането на младши лекар в нашето градче, което е с население от 13 600 души, но така и не успяхме да намерим кандидат“, разказва той.

Докато повечето специалисти дават извънредни смени, мястото в Токороа търси кандидат, който ще бъде освободен от нощни дежурства и смени през уикенда. Според Кини липсва интерес към позицията, защото да бъдеш провинциален лекар, не е достатъчно привлекателно сред младите хора.

Публикуванo от: Пламен Пенчев

източник : www.zarata.org

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.