Прогнозите сочат, че след около година производителите на мотопеди ще фалират заради завод ЕНЧЕВ – ГУМИ ЗА ВАС

Прогнозите сочат, че след около година производителите на мотопеди ще фалират заради завод ЕНЧЕВ – ГУМИ ЗА ВАС

Прогнозите сочат, че след около година производителите на мотопеди ще фалират заради завод ЕНЧЕВ – ГУМИ ЗА ВАС

” Ето тази карикатура трябва да бъде реклама на завода ЕНЧЕВ – ГУМИ ЗА ВАС по магистрали и булеварди! Взе си жена да си тренира на нея и понеже очевидно не му се получава домашното, той реши да си отмъсти на целия женски свят. Прогнозите сочат, че след около година производителите на мотопеди ще фалират заради завод ЕНЧЕВ – ГУМИ ЗА ВАС. С такива жени, презервативи не са ви необходими.Практически е невъзможно да се заразите от венерически болести. Най-много да замирише на изгоряла гума, в случай че ви е свършил лубриканта.
14567_n
Освен това ги вземате с описание или наръчник с препоръки за употреба :
– да не я качвате на самолет, че ще се пръсне
– да не я слагате близо до бяла техника (печки,котлони,радиатори,климатици,бързовари или електрически одеала),че ще се разтопи и не може да я съберете в същия вид.
– не я водете на минерални бани с вода повече от 30 градуса
– къпете я в миялна машина или пералня, но не повече от 30 градуса.
– не гладиииииии , а поразпъни и бръчките изчезват
– гаранция 5 години, която покрива само едната цица, така че не я стискайте много. Изпадането на крайници (ръце,крака,уши,коса и всичко що стърчи ) при силен вятър, не се счита за инцидент, а за небрежност на собственика и не се покрива от гаранцията на ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ ЕНЧЕВ НЕ ГО ЕБЕ.
– застраховката е задължителна при Енчев
– не хапете, не целувайте хард , не стискайте, не пипайте, не чукайте, не ебете , не гледайте на светло…..
– забърсвайте редовно прахът от балконите, да не би да пожълтее силикона.
– не използвайте при пряка слънчева светлина
– при покупка,задължително проверявайте какво получавате, защото много често получавате травестит , а и неогледана стока веднъж изнесена от завода ЕНЧЕВ – ГУМИ ЗА ВАС, не се връща И НЕ СЕ ПРИЕМА РЕКЛАМАЦИЯ. Каквото си изнесете, това ще си ебете или ще ви ебе.
– Пластичната хирургия е като санирането – обновява фасадата, но канализацията остава същата!
1384364_642829195839548_8188993653924426553_n
Вчера , без да искам, станах свидетел на разговор между майка и дъщеря, които разглеждаха снимки от абитуриенския бал на майката преди 21 години. Майката каза:
– Дъще, посочи къде е мама на снимката ?
Момичето гледа, гледа, гледа.  По едно време детенцето започна да се върти и да си хапе ноктите. Майката взе да и хвърля укорителни и нервни мимики. По този начин се чувствах и аз едно време в училище, когато ме изкарваха на дъската в час по география, за да посоча някой град на картата, а аз нищо не знаех. Разбира се, на мен ми стана любопитно и надникнах през рамото на майката , за да се опитам и аз да я намеря на общата снимка на класа. Мама Мими ме забеляза, но ме остави да огледам випуск’95 на Авто Техникума:
– Г-жо, може ли да опитам аз ?- попитах аз, а тя кимна глава одобрително. – Аз също съм завършил през 95 година и тогава беше модерно да се ходи с дълги коси.
Изядох шамар един миг след това! Тя била единственото момиче в този клас, а аз съм бил посочил Стефан. Момиченцето добави в моя защита :
– Добре, че приличам на Тати ! ……..
587572_590_435
ИЗВОД :
КОЗМЕТИКАТА НЕ ПРАВИ ЧУДЕСА С КОЖАТА , А САМО Я ПОДДЪРЖА ЗА ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ МЛАДА. ОСВЕН ТОВА, заводът ЕНЧЕВ – ГУМИ ЗА ВАС НЕ Е ГЕНЕН ИНЖЕНЕР, НИТО Е ГОСПОД, НИТО ПЪТ ДОКТОР, ЗАЩОТО ДОКТОРИТЕ ЛЕКУВАТ И СПАЗВАТ ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА. ДОКТОРИТЕ НЕ ЛЪЖАТ И КАЗВАТ ИСТИНАТА НА ПАЦИЕНТА, КАКВАТО И ДА Е ТЯ . ДОКТОРИТЕ ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ. Заводът ЕНЧЕВ – ГУМИ ЗА ВАС МРАЗИ МЪЖЕТЕ И ИМ ПРОБУТВА В ЧАРШАФИТЕ БЕЗПОЛОВИ СЪЩЕСТВА С ГАРАНЦИОННИ КАРТИ И ВИЗИТКА, В СЛУЧАЙ ЧЕ МЪЖЕТЕ РАЗБЕРАТ ИСТИНАТА СЛЕД ПЪРВАТА БРАЧНА НОЩ.
4577_n
Познавам жена, а тя познава няколко други, която минава под ножа вече 5-6 пъти през завода ЕНЧЕВ – ГУМИ ЗА ВАС  и едната и гръд все по-зле става, А ИМАШЕ ТАКИВА ХУБАВИ ГЪРДИ. Господа, не си удължавайте и удебелявайте члена при този човек. твърде вероятно е да ви го отреже на неправилното място. Радвайте се на това, което си имате ! За всеки влак си има пътнички ! И после, мъжете били най-големите лъжци.
А , жените! Още не се е запознала с мъж и вече го е излъгала с визията си. Генът си е ген ! Господа, не се чудете, ако в родилния дом акушерите ви изненадат неприятно. Носете отговорност за избора си!  …”
Пластичната хирургия е като санирането – обновява фасадата, но канализацията остава същата!

автор: Kim Reiki

 

ОЩЕ ОТ КИМ РЕЙКИ 

„Птицечовката се счита за едно от най-интересните и уникални животни на Земята. Както подсказва й името им птицечовките имат човка, но тя е по-различна от тази на птиците – по-мека е и чувствителна.С тази човка те доставят удоволствие на по-възрастни мъже срещу заплащане.Обичат парите и са готови да направят чудеса от храброст в леглото на богати комплексирани мъже. Поради финансовата криза, те вече не са изчезващ и защитен вид, тъй като се размножават доброволно с помощта на видни български пластични хирурзи.Човките им са изключително работоспособни, лакоми, алчни и мощни.На час са способни да омаломощят до 15-20 патки.Чудесен домашен любимец, верен приятел и слушател, но до момента, в който ви свършат парите. След това ще видите и най-уникалната му способност, а тя е да се приспособява в кризисна обстановка към по зареден банкомат.“Kim Reiki

13612178_10153822925808553_2500644709590622721_n

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.