СЪВРЕМЕННА ПРИТЧА ЗА УСЛУЖЛИВИЯ ЕВРЕИН

СЪВРЕМЕННА ПРИТЧА ЗА УСЛУЖЛИВИЯ ЕВРЕИН

СЪВРЕМЕННА ПРИТЧА ЗА УСЛУЖЛИВИЯ ЕВРЕИН:

 

    Каца един евреин на летището в Париж, взема такси и казва:

       –  Откарайте ме в най-скъпия локал, с най-хубавите момичета!

    Пристига там и още от вратата вика:

       – Търся Мишел, имате ли Мишел тука, много е спешно, трябва да я видя веднага!

   Казват му:

      – Господине, моля Ви, успокойте се! Да, имаме Мишел, тя е най-скъпо платеното ни момиче и обикновено е свободна. Моля, изчакайте я.

      Чака той и ето – по стълбите надолу бавно и с достойнство слиза Мишел – ослепително красива и сексапилна. Приближава го и му казва:

      – Господине, търсили сте ме, аз съм на Вашите услуги, но трябва да Ви предупредя: тарифата ми е много висока, аз взимам 1000 долара за половин час.

     – Няма значение, много е спешно, имам парите, да се качваме веднага.

      Качват се те и евреинът получава невороятния секс за 1000 долара за половин час и след това си тръгва. На другия ден се повтаря пак същото, влетява той в локала и пак спешно търси Мишел. Слиза Мишел, отново ослепителна и секси, и му казва:

     – Господине, радвам се, че сте така настоятелен, но трябва да Ви предупредя – тарифата ми е същата и не приемам чекове или кредитни карти.

    – Няма значение, много е спешно, имам парите, да се качваме веднага!

Качват се и нашия човек отново получава този неописуем хилядадоларов секс за половин час и си тръгва. На третия ден той пак влетява като на пожар в локала и отдалече вика:

    – Къде е Мишел, трябва веднага да я видя!

Слиза Мишел в цялото си великолепие, още по-съблазнителна от преди и му казва:

   – Господине, Вие ме учудвате, никой от клиентите ми не е идвал три дни подред като Вас и трябва да Ви предупредя – не давам отстъпки за обем, тарифата ми е пак същата.

   – Няма значение, имам парите, да се качваме веднага!

   Качват се те и той пак получава този неописуем половинчасов хилядобаксов секс . Този път обаче Мишел не може да устои на любопитството си и му казва:

  – Господине, моята класа не ми позволява да питам клиентите си такива неща, но никой досега не е идвал три дни подред. Кой сте Вие, от къде сте?

  – От Тел Авив.

  – ОтТел Авив! Колко се радвам, аз имам сестра там, може да сте чували за нея…

   Нашият евреин я прекъсва:

   – Да, познавам сестра Ви! Тя ми даде 3000 долара да Ви ги предам, за да си купите подарък за рождуния ден!

С ТАЗИ ИСТИНСКА ИСТОРИЯ ВИ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕШЕН ДЕН ! СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ЩЕ ПЪТУВАМ ДО ВАРНА И АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ИЗПРАТИ ПАРИ ДО СЕСТРА, СЪПРУГА, БАЛДЪЗА, МЛАДА ТЪЩА, МЛАДА СВЕКЪРВА ИЛИ БРАТОВЧЕДКА /НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СА ПРОСТИТУТКИ/, ДА МИ СЕ ОБАДИ! С РАДОСТ ЩЕ ПОМОГНА С КАКВОТО И КОЛКОТО МОГА, и най-вече с безплатна кур-иерска услуга!

източник – ИНТЕРНЕТ

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.