Притча за летящите облаци

Притча за летящите облаци

Притча за летящите облаци

24-годишно момче гледало през прозореца на влака и изведнъж извикало:

„Татко, гледай, дървото се връща назад!“

Бащата радостно се засмял гледайки сина си. Срещу тях седяла млада семейна двойка, която наблюдавала момчето с известна тъга и съжаление. Изведнъж момчето отново викнало:

„Таткооо, погледниии, облаците летят с нааас“!

Момичето от семейната двойка се обърнало към бащата:

„Господине, защо не заведете сина си при някой добър лекар: Със сигурност ще му помогнат“

Бащата се засмял с блеснали очи:

„Точно това направих. Сега се връщаме от болницата. Синът ми е сляп по рождение. Но добри лекари му върнаха зрението. Днес за първи път в живота си може да вижда и се радва на летящите облаци и дървета. Момичето излезнало от купето с насълзени очи, не очаквало такъв отговор. Всеки човек има своя уникална история. Затова, не съдете хората преди наистина да опознаете, защото истината може много да ви изненада и от нея да ви заболи.

източник: неизвестен

“Аз земното изгубих – спечелих небесата.” Пейо Яворов

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.