Поеми голяма глътка вяра!

Поеми голяма глътка вяра!

Поеми голяма глътка вяра!

“Ако протакаш и не осъществяваш мечтите си, те няма да изчезнат. Няма и да се осъществят, обаче. Нерешителността убива пламенната страст на душата да се учи, да расте и да се усъвършенства.

Не се тревожи, че ще вземеш неправилно решение. Тревожи се, че изобщо няма да вземеш никакво решение! После отдели време да се молиш, да медитираш, да търсиш, да откриваш, да се разхождаш сред природата … и вземи своето решение.

Щом веднъж го вземеш, енергиите на Вселената веднага ще го подкрепят и вратите ще се отварят пред теб по магичен начин. А вълшебството е в това, че взе решение да направиш нещо. И това намерение те изпрати на вълшебно пътешествие.

Вярвай, че Вселената ще те подкрепя по всякакъв начин. Вярвай, че намерението ти е ясно и правилно за теб. След това поеми голяма глътка вяра и без колебание се заеми да превърнеш мечтите си в реалност. Не се колебай и не се бави нито минута повече!”

Дорийн Върчу 

Дорийн Върчу[1] (на английскиDoreen Virtue) е американски доктор по психология, лечител на духа чрез ангелска терапия и писател на книги за парапсихология и ясновидство.

Дорийн Върчу

Поеми голяма глътка вяра!

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Напиши коментар

Your email address will not be published.