По миризмата ще го познаеш !

По миризмата ще го познаеш !

По миризмата ще го познаеш !

Всяко създадено нещо в този свят си има собствена и характерна миризма. Според миризмата всеки си знае мястото или ако не го знае, му го намират. Най-големият координатор по разпределение на миризми е ПРИРОДАТА. Според миризмата природата е организирала на групи всичко живо и неживо на тази земя.

По миризмата ще го познаеш
По миризмата ще го познаеш

Ще дам и пример. Ето да кажем ПОРОВЕТЕ.Т е си смърдят и за да живеят спокойно, тя ги е събрала в една група, за да си смърдят един на друг. Същото е и със скунксовете, циганите и афроамериканците. Един път един Циганин ми каза, че смърдим много странно и не може да понася миризмата ни, а аз през това време не можех въздух да си поема от леката мараня,  която  той изпускаше. Имах чувството, че е първият създаден прототип на „РАЙД”. 

Виждал съм го няколко пъти и мога да потвърдя, че където стъпеше, трева не никнеше.Обикновено поляната пред блока беше на стъпки от изгоряла трева. Всяка сутрин бъркаше в кофите за боклук изключително безшумно, но ние винаги знаехме, че е тук. За да не ни смъдят очите, рано сутрин започнахме да си хвърляме боклука на съседната улица, но след месец нашата улица се скара с другата улица за сметка на трета улица.

60649_480034995361596_976420215_n

Тази наша квартална разправия беше добре дошла за Циганина, защото така той вече си имаше складова база и по-лек маршрут. Ние си получихме спокойствието и чистият въздух, а той БУНИЩЕ, където да си смърди на воля. Не знам кой какво е изхвърлял от моите съседи, но след около година нашият герой стана РОМ С МЕРЦЕДЕС и GPS система в колата за местонахождението на кофите в поне 4 квартала. След две години имаше и целият град с няколко бригади от златотърсачи, няколко джипа, охрана и най-красивата къща в града. И после парите не миришели!!! МИРИШАТ, И ТО КАК!

Спи с Българки, за които важи правилото „БОГАТ ГРОЗЕН НЯМА” или „БОГАТ МИРИЗЛИВ НЯМА”. Явно се занимават със синхронно плуване, защото на всички снимки с него мадамите са с щипки на носа. Много бих искал да видя как правят секс, но няма смисъл, защото мога и сам да си го представя с това мое богато въображение.

1390581_661115747253519_144618746_n

Представям си веднага как група бели жени със щипки на носа облизват лакомо кофа за боклук или градска тоалетна в БГ барабар с клиентите на ЖП гарата със защипана в бикините 100 $ банкнота. Предполагам, че сутеньори са им ТИТАН, ДИЦ и ВОЛФ!!!

Ако наистина Циганите искат да се интегрират в Обществото, е редно първо да започнат с къпането!!! В противен случай ще ядосат НЕМЦИТЕ, които пак ще тръгнат на почивка от ПОЛША.  /Горният абзац не съм го писал аз, само го преписах от един съсед!/

По миризмата ще го познаеш
Всяко създадено нещо в този свят си има собствена и характерна миризма.

Проблемът с БЛАГОУХАНИЕТО не е проблем само за циганите, а и за нас, БЕЛИТЕ ЛЕБЕДИ. Ние също смърдим. Заради кризата хората спряха да се къпят. По улиците все по-често виждам ходещи “Ароматизатори” и “Освежители за въздух”. През зимата е хладно,но през лятото мухите гинат в неравностойна борба с НЕКЪПАНИТЕ НАТУРАЛИСТИ. Не се движете зад подобен “АРОМАТИЗАТОР”, особено когато вятър духа срещу вас. Ако тялото може да се изкъпе и така да се поддържа определена хигиена, то ДУШИТЕ НИ, вмиришат ли се веднъж, няма оправия пред ГОСПОД!

Наскоро една моя позната засмърдя по този приятелски начин и аз имам намерение много скоро да и сложа в една чантичка за из път Мр.Пропър, Циф, Медикс, Белина, Кислол и Свински сапун. Искали ли сте да повърнете върху някой, без това да промени миризмата му особено!? Е, аз вчера пожелах това, но ще го направя така, че да е групово и да боли повече. Добър Човек не е Професия, а ХОБИ!!!!!! Аз обичам Хобито си и слава богу, че е хоби и се прави за удоволствие с точно определена цел и с дадени хора, за да е ми приятно. Отплеснах се!!! Май говорехме за физическата красота!!!

a_bau

Имам друг приятел, чиито крака смърдят на скункс, който е бил в задника на друг скункс, който пък е бил цяла ваканция на гости на семейство порове, но пък е свестен тип.

Познавам друг,който явно е с неправилна обмяна на веществата и си смърди не по негова вина. И ако искате през лятото да не ви хапят мухите, движете се с верен вонящ  приятел и стойте близо до него. Имам друг, който си сваля слиповече само на големи църковни празници, като ЙОРДАНОВДЕН  –  заради кръста в реката.

314

Тоест не той ги сваля, а водата ги разгражда за секунди по необясними за мен причини, а след това години наред в този район рибарите остават без хляб. Забранено му е да скача за кръста, но да защити приятел е първа пушка. Имам друг, който като хвърли чорапите си на стената след дълъг работен ден, те залепват! Не само залепват, а и бавно тръгват нагоре, изнизвайки се мазно мазно от помещението, но винаги след нас. Като изключим чорапите и това, че когато ми идва на гости винаги държа да е обут, ТОЙ е чудесен човек и другар.

 “Предпочитам да свикна с неприятна миризма, но да имам верни ПРИЯТЕЛИ, отколкото да съм обграден от чисти тела с вмирисани СЪРЦА! ” Kim Reiki

Ама то вече няма градски обществени бани, та къде да ги търся? А, срещу „Радисън”? Стига бе!

автор: Kim Reiki ®

снимка nashiadom.com

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.