Петък, 13 ! Суевериe,коeто влияe на много хора!!!

Петък, 13 ! Суевериe,коeто влияe на много хора!!!

Петък, 13!

Нещастията, които могат да се случат на всекиго, предизвикват панически страх. Суевериe,коeто влияe на много хора. Така нареченият “Черен петък” вкарва такава параноя в главите ни, че някои дори не стават от леглото от страх да не би таванът  да се срине върху главата им! То ако таванът реши да пада и да ги утрепе,  ще ги настигне  и както си лежат в леглото. На този ден хората вярват,че нещата винаги могат да вървят по-зле, от колкото са обикновено.Все едно да пикаеш срещу вятъра и да очакваш да не се намокриш.

mediaplus.bg

Искам да ви кажа,че подгони ли ви г-н Карък ,няма спасение! Нещата ще се оправят едва когато се объркат съвсем и надеждата за спасение умре последна.

В такъв ден никога не говорете за пениса си с други мъже, особено с такива, които искат да седнат на него. Ако Майк Тайсън ви уговаря на ушенце, облизвайки се,  и настоява неистовo да се запознае с вас, бягайтеееееее!!!

Представете си, че днес, петък, 13-и, гоните полет на летището. Междувременно могат да ви се явят следните предупреждения във вид на явления:

–  докато вземате сутрешния си душ, ви удря ток през водата /без да ви усмърти/;

–  докато разхождате кучето, ви пада саксия на главата /без да ви усмърти/;

–  докато пресичате улицата, някой решава да паркира върху вас /без да ви усмърти/;

–  малко след това разбирате, че жена ви спи редовно с най-добрия ви приятел, а децата не са ваши /може да са и от него

И след всичко това все пак решите да се качите на самолета……Повтаряйте след мен”Отче наш!Ти,който си на небето!Да се свети името ти!Да бъде Царството ти,както…”!Мисля,че с тази молитва е твърде възможно да изравните броя на излитанията с броя на кацанията,но с тази разлика,че не се знае къде точно ще кацнете.Определено ще излетите,но гледайте да не кацате в бялата Светлина.Видите ли,че се отправяте натам скачайте веднага с парашут!Няма да позволявате на Господ да ви уволнява толкова рано!Бъдете мъжкари и напуснете,когато вие желаете!

mediaplus.bg

Ако минавате покрай сграда с падащи саксии и първата не ви уцели,то бъдете сигурни,че има по-точни.

Никога не си лягайте с жена,която има повече проблеми от вас!

Ако нещата вървят към зле едновременно е по-добре да си отдъхнете и да съберете сили преди основният поток с Карък да ви е застигнал.

Ако днес плувате с контузия в морето на живота,то плувайте възможно най-бързо,за да не ви доплува някой отзад!Не е за друго ами ще ви излезе име!

mediaplus.bg

Ако точно днес изтървете сапуна в обществената баня на живота и нямате резервен,и не знаете как е по-правилно да го вдигнете без да пострадате,то по-добре се отпуснете и приемете последствията от глупостта си!

Ако у дома ви изгори уред,то бъдете сигурни,че и други ще го последват!Броят на Повредите е винаги правопропорционален на броят на уредите у дома!

Добре е да знаете,че Презервативите не са толкова безопасно превозно средство,колкото говорят хората.Един познат беше с такъв,когато го блъсна камион на пешеходната пътека.Това са думи на известен човек и е редно да се вслушате в тях!

Ако се опитвате да пресичате днес и видите,че някакъв автомобил се опитва криволичейки да ви заобиколи,то знайте че или сте далтонист,който пресича на червено или просто не мърдайте и дано не ви уцелят.

Ако смятате Асансьора за най-безопасното превозно средство на всички времена,то вие сте напълно прав,защото статистиката сочи точно това.Но не изпробвайте късмета си точно в ден като този.Петък 13 има навика да променя статистиката.Дори да живеете на последният етаж на Небостъргач се опитайте да слезете по стълбите!Вярно е,че ще лепнете мускулна треска,но тя ще ви мине след ден два,докато падналият асансьор няма да ви подмине!

www.mediaplus.bg

Ако довечера сте на парти и ви предложат безопасен и неангажираш секс за една нощ преди 00.00 часът,НЕ ГО ПРИЕМАЙТЕ!Изчакайте Събота 14,ако искате да се разминете с КАТАР!

Ако мислите,че днес ще ви върви по вода и “Законът на Мърфи” няма да ви гепа!Ако си мислите,че сте недостижими за “св.Петък 13”!Ако си мислите,че Г-н Карък ви е забравил!Ако сте седнали да си починете на затвореният Шадраван на площад “Славейков” и сте се успокоили,че няма как да ви хване ток и да умрете!Ако смятате,че сте безгрешен!То знайте,че Грешките,Каръка,Петък 13 и Законът на Мърфи са по-упорити от вас!!!!!!!!Нарочи ли ви Господ за нещо все ще изрови някой ваш грях и ще ви запали мизерният задник я с гръмотевица посред бял ден,я със светкавица при ясно време,за да ви напомни,че Божия справедливост и любов ни дебне отвсякъде!

Погледнете снимката,която съм приложил към днешният ми коментар на тема “ПЕТЪК 13”!Това са единствените 4 неща,които могат да спасят човек от “ЛОШ ДЕН”!!!Ноооооо,точно тези 4 символа на добрият късмет и никои други!!!Радвам се,че са само в моите ръце!Не се притеснявайте за мен!Скрил съм ги добре и няма да ми ги откраднете!А какво ще правите вие днес без тях слабо ме интересува….хахахахахахахаха…..)))))))))))))))))))))))))))))))!!!

И един съвет от мен преди да ви УСМИХНА ЗА ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН “ПЕТЪК 13”:

“СЛАГАЙТЕ КАСКИТЕ, ЗАЩИТНАТА ЕКИПИРОВКА и СМЕЛО НАПРЕД!!!”

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

автор: Kim Reiki ®Magic Man Studio, Angel Petrov

 

Напиши коментар

Your email address will not be published.