Да ви кажа, ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ ! Даже я обожавам !

Да ви кажа, ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ ! Даже я обожавам !

“ Да ви кажа, ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ ! Даже я обожавам ! Ако красотата е болест, то България е неизлечимо болна!

Тя на мен или аз на нея, нямам идея, но един на друг сме си Вселена! Красота и чар разпръснати в безкрая! Обичам и човеците в нея, подчертавам човеците, защото дяволи си има във всяка страна по света. Всеки човек минал през живота ми е оставил по нещо от себе си или аз на него, но за добро или зло, днес съм им благодарен на всички, че съм това, което съм сега. Нямам представа колко непознати още ще имам честта да опозная в бъдеще, заради колко от тях ще рева, или заради колко от тях ще се смея, но искам да им кажа, ДОБРЕ ДОШЛИ !


Разхождайки днес моите луди джакове татко Рейки и синът му Ким, една жена се приближи със сълзи на очи и ме помоли:
– Извинявайте много, че прекъсвам играта ви, но наскоро, моето куче почина. Аз съм вдовица и Тя, Джаки, ми беше дружка цели 14 години. Днес прави 40. Ще се съгласите ли да подам по едно лакомство на вашите кучета в нейна памет.


Загубих ума и дума! Успях само да кимна в знак на съгласие ! Жената отвори пред мен едно пакетче кучешки награди, явно за да се уверя, че има добри намерения, след което се наведе да им подаде по едно лакомство, а моите прасенца изпразниха вещо пликчето в ръцете и.

Тя ги погали, изчисти с китка сълзата в края на окото си и каза:
– Бяха и любимите кучешки бисквитки! Виждам, че и на Ким и Рейки им харесаха. Благодаря ви за разбирането и хубав уикенд ви желая!
Мина вече час ! Аз съм у дома и все още не знам какво да и отговоря. Аз съм физиономист и се надявам да я видя скоро, за да и благодаря Аз за урока. Един простичък урок за чистата любов в сърцето! “

автор: Kim Reiki – По действителен случай през юни 2017 г.

ЕТО НЯКОЛКО РЕКЛАМИ ПЪЛНИ С ЛЮБОВ И ПРИЯТЕЛСТВО :
Федерация Народна топка България организира кампания за събиране на средства за закупуването на топки за игра на народна топка с цветовете на българското знаме. Всяка дарена сума от добронамерени хора и юридически лица ще ни бъде от полза. Топките ще бъдат раздадени на клубовете в страната, на училища, гимназии с цел популяризирането на играта. 

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена. … https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki
Dodgeball Federation Bulgaria-DBFB
ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Искате ли да организираме вашият СПОРТЕН ТИЙМБИЛДИНГ, ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН, ВАШИЯТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК! 
Искате ли ДА СПЕЧЕЛИТЕ КУПА ! 
Искате ли ДА СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО С АГРЕСИЯТА В ОБЩЕСТВОТО или с агресията само във вашия офис !?
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ДА ПОИГРАЕМ НАРОДНА ТОПКА !?
РЕЧЕНОТО ЩЕ БЪДЕ СТОРЕНО !
Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес.https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. https://www.narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.