Обръщение на един десен избирател до Премиера !!!

Обръщение на един десен избирател до Премиера !!!

Обръщение на един десен избирател до Премиера !!!

mediaplus.bg

Г-н Премиер, виждам усилията Ви да закрепите крехката стабилност, която е желана само от европейските ни партньори и политическата ни класа, както и да се направят някакви реформи, понеже такива бяха обещани. Жалкото е, че българите не искат такава стабилност, нито някакви реформи, а определено търсят обещаното от Вас изваждане на ДПС и обръчите им от властта, спиране на корупцията и истинска реформа на съдебната система, с която се съгласи и съдийската гилдия.

Провалът с комисията КТБ, както и пълното неглижиране на виновните от страна на прокуратурата, усещането че Пеевски е всесилен, а държавата е управлавяна от задкулисие не са напуснали българите, които се надяваха, че реформаторското правителство, което им обещахте, ще постави началото на истински демократична държава.
Не може да оставите съдебната реформа на ДПС, нито пък да се съобразявате с Цацаров. Все едно да вкарате вълка да пази стадото.
По-добре е, да не се гласува ялова бутафорна, Европа ще разбере, защото те може да са далеч, но не са слепи.

С това НС не можете да постигнете истинска конституционна реформа, тогава не го правете.Тъжно е, да гледаме как надеждите ни се пукат, като сапунени балони и как десен кабинет е принуден да играе по свирката на ДПС. Отчаянието и немотията на българите, отново бяха изтикани на заден план от надеждата, че този път наистина ДПС ще остане в изолация, но уви, това привидно бе само няколко месеца, а след това, заеха ролята на балансьор, който диктува дневния ред на държавата.

Не съм гласувала за такъв десен кабинет, г-н Премиер .
Да не ни навират етническата карта, нито пък някаква псевдотолерантност, защото ДПС отдавна не е партията на мюсюлманското малцинство, а корпорация, която изсмуква жизнените сили на икономиката ни, унищожава горите ни, мачка мохамеданите и ги държи в зависимост, а те отдавна са спрели да й вярват и единствено страха, които ги е сковал им пречи да се вдигнат срещу върхушката на ДПС.

Г-н Премиер, не предавайте българите, които повярваха, че ще има десен кабинет, не гласувайте поправките на ДПС, това ще е предателство към народа!

Стела Николова 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Kim Reiki ® – European Trademark
Kim Reiki ® – European Trademark

Напиши коментар

Your email address will not be published.