Нова зала за групови тренировки в София на удобно за вас място

Нова зала за групови тренировки в София на удобно за вас място

Нова зала за групови тренировки в София на удобно за вас място.

Когато времето навън не е достатъчно добро, за да можем да провеждаме спортните си занимания, или когато ни трябва малко повече мотивация, за да започнем да тренираме, давайки най-доброто от себе си, има ново място в София, където можем да се възползваме от възможност за редица активности.

Предстои откриването на нова зала 360 Health Club. В центъра на София – Park Center, ще имаме възможност да се подготвяме физически с различни спортни дейности и под зоркия поглед на опитни инструктори и треньори.

city222

На разположение на всички посетители на центъра ще бъдат многофункционални и специално оборудвани зали за групови занимания, спорт и фитнес, така че да не допускаме да нарушаваме спортната си форма дори когато навън не е подходящо за спорт или когато забързаното ежедневие не ни позволява да отделяме прекалено много време за физически активности.

fitness_2

Без значение от нивото ни на подготовка, в 360 Health Center ще се погрижат за влизането ни в оптимална форма или за подобряване на вече постигнатите резултати като ни предложат активни занимания в чудесна атмосфера. Спрямо личните ни предпочитания, ще можем да посещаваме тренировки, свързани с аеробни занимания, бокс, йога, кросфит, спининг , Kangoo Jumps, салса, CSI, HIIT/TRX.

14915433_10210857912671158_5402548735203553883_n

Всички занимания, които ще се провеждат в залите, ще бъдат водени от опитни инструктори. Те ще се погрижат не само за физическата ни подготовка обаче, но и за това да прекараме времето си приятно и да се почувстваме разтоварени и изпълнени с положителни емоции докато се мотивираме от останалите трениращи в групата и насоките на инструкторите.Самите ние като посетители, ще можем да избираме с каква интензивност на натоварването да бъдат активностите, в които взимаме участие, така че да се чувстваме точно на мястото си.

fitness_3

Списъкът със спортовете, които ще можем да упражняваме в залата обаче е доста дълъг и вероятността да искаме да посещаваме повече от една активност е твърде голяма, тъй като всички са много интересни, различни една от друга и безспорно полезни за здравето и външния ни вид. Точно поради тази причина, със закупуването на една карта ще можем да посещаваме всички групови занимания в 360 Health Center, така че да изпитаме всички възможности на груповите занимания, които центърът предлага, без да вредим на бюджета си.

Залите за групови занимания 360 Health Center ще бъдат отворени в Sofia Park Center, ниво 3 .

fintess_1

360 HEALTH CLUB е на адрес:
бул. Джеймс Баучер 100 (Хотел Маринела)

Park Center Sofia ,  бул. „Арсеналски“ 2, 1421 София
http://www.360healthclub.bg/
Телефон:
0885 897 860

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.