Някой от понеделниците на вселената

Някой от понеделниците на вселената

Някой от понеделниците на вселената

Голямо почистване стана в измислените съботници – понякога хората събират и 8000 тона отадъци – работа, която не е свършела сметосъбиращата фирма ТИТАН .  Глупаците работят безплатно.

Не знам колко  се пада на килограм,но общината трябва да ни плати по някакъв начин.Ако Титан вземат по 200 лв на тон примерно,то същата сума е редно да излезе от общината и за някакви социлни дейности в помощ на обществото,след като ние им помогнахме да си свършат работата.Тази идея е абсурдна и е невъзможно да стане,защото Фъндъкова и бригада са заети с други неща. Затова най-сигурният начин да имаме чиста България е да няма хора! Кой прави боклуци?ХОРАТА!Няма хора,няма боклуци!Природата не създава боклуци! БОКЛУЦИТЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ И РАЗПРЪСКВАТ ОТ ХОРАТА!Ако изчистим хората, ще изчистим и страната.За 25 години сме изчистили 1500 000 българи,а в последните 10 години –  600 000 официално.Неофициално може и да са повече.Ако продължаваме така, съвсем скоро новодошлите жители ще живеят в идеална чистота и много добре.НА ЧИСТО! И няма да знаят български. Ще изучават езика ни колкото да трансформират собствеността.

Стига толкова съм говорил за СМЕТ!По-скоро трябва да се моля да не минат скоро сметоизвозващите машини,защото има голяма вероятност да приберат и мен.Много интересно какъв вид отпадък съм и в какво биха ме рециклирали!?Мога да разбера това само,ако съм част от обедното меню на семейство Канибали.Какво ли става за ядене от мен!?Ужас!Дано не се окажа стока в хранителен магазин с изтекъл срок на годност,че едва ли ще разбера с тия нови правила.Я по-добре да не мисля за това,ами да пускам водата и да изчезвам по РОЛБАТА НА ЖИВОТА!Мисля да се канализирам мръсно-мръсно!

12507523_920994744635342_4983658376594247953_n

Понеделник е началото на нова работна седмица.Хора с различни професии са се събудли вече,вземат душ, пълнят тоалетни –  приготовления безчет,за да отидат навреме на работа.Едва ли вземат толкова пари,колкото заслужават,за да бързат толкова!?Предполагам,че кризата е прояла като швейцарско сирене и техните джобове,но въпреки всичко те кърпят бюджета.Единствената причина,която може да ме накара да не закъснея за работа, е ако работата ми доставя удоволствие.Ако ми харесва да я върша!Ако е съчетана с любимото ми хоби!

Я чакайте да помисля какви приятни професии има на този свят!!!!!

” Според мен най-приятната работа на света е да си мъж-ГИНЕКОЛОГ, жена-УРОЛОГ или ПЕДЕРАСТ – ПРОКТОЛОГ! А какво ще кажете за КАНИБАЛ-ПАТОЛОГ? А най-неприятната – ЕВНУХ-МАСАЖИСТ… или ЧУВСТВИТЕЛЕН ПОГРЕБАЛЕН АГЕНТ… или ИМПОТЕНТЕН ШЕЙХ! Абсурдните професии са: НЕГЪР-СКИОР, ЖЕНА- ШОФЬОР, ПОП –КАСИЕР, АНГЛИЧАНИН волейболист или баскетболист.А представяте ли си да сте ПАРАШУТИСТ С АЛЦХАЙМЕР или пък САПЬОР – ФИЛОСОФ? Каквато и професия да сте избрали, БИХ ИСКАЛ ДА ВИ ПОЖЕЛАЯ ВЕСЕЛА И ЛЕКА РАБОТНА СЕДМИЦА!Един съвет от мен: Не целувайте ръката на ПОП!  Не се знае къде е била преди това и какво е БОГОПОМАЗАЛА рано сутринта!  Аз вярвам в ГОСПОД,но не вярвам на самопровъзгласили се БОЖИИ свещенослужители!” Kim Reiki

автор: Kim Reiki ®Magic Man Studio, Angel Petrov

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.