НЕТ лудница наша насъщна!

НЕТ лудница наша насъщна!

НЕТ лудница наша насъщна

Искам да ви съобщя една потресаваща новина! Интернет Почина!

mediaplus.bgoffline

 

Мисля, че Нострадамус е имал предвид друг вид потоп или така наречения НЕТПОТОП. Истината е,че Г-н Нет ни обединява в световен мащаб в едно нет-общество, за да ни контролира. Има си нет-полиция, нет-здравеопазване, нет-леки мацки, нет-бизнес, нет-приятели, нет-любови и въобще – нет-живот.

Ако Г-н НЕТ почине, ще дойде края на света! Ще се срине Световната Икономика! Ще скърбим, ми се струва, повече за него, отколкото за майките си, защото той обслужва целият ни живот. Повече се подмазваме и обичаме него, отколкото собствените си роднини, защото една наша грешка  МАМА  прощава, а той така ще ни отмъсти,че години наред няма да можем се съвземем и ще ни травмира за цял живот. След това никой няма да ни помогне, защото няма неттерапевти.Трябва да въведат такава специалност най-накрая! Имам неистова нужда да поговоря с някой специалист за виртуалните си проблеми. Не си ли взема дозата, се изнервям от любопитство. Никой не ме предупреди, че ИНТЕРНЕТ ТРАФИК = НАРКО ТРАФИК!!!

 

Adicción a internetar116423386191867
Но със силата на положителното мислене ще си помогна сам. Аз мога да се преборя с тази зависимост!  Я да преценя:

Нека помисля какво може да ни стори Г-н Нет, ако не го уважаваме и почитаме. Може да ни заличи от картата на света и то само с натискането на един бутон от клавиатурата. Може да ни убие,като личности. Може да ни съсипе финансово. Може да унищожи всичките ни създадени приятелства във Facebook. Може да ни оклевети за секунди с някоя неприятна публикация…може..може..може…и т.н. Оказва се, че г-н Нет всичко може!

mediaplus.bgmediaplus.bg
Нека сега помисля какви са плюсовете, ако уважаваме Г-н НЕТ! Може да ни създаде приятелства и да ни помогне да преоткрием стари такива. Може да се превърне в наш пръв другар в дългите самотни нощи. Може да ни спести време и пари. Може да ни направи известни за отрицателно време. Може да ни направи богати с информацията, с която разполага. Може да ни помогне да се влюбим, да създадем семейство и да бъдем щастливи. Може да ни забавлява..може..може…може…офффф…. Г-н НЕТ май пак всичко може.

mediaplus.bgmediaplus.bg
Този Г-н НЕТ обаче е голям предател.Точно когато искате да се усамотите и не ви се говори с никого, точно тогава той  издава на всички останали, че сте на линия. Разделя семейства, любови, приятели. Вкарва интриги и разкрива тайни, които крием от другите. Той държи на честността. Щом нямаме тайни от него, значи е редно и той да няма тайни от нас. Явно е направен с една единствена цел – да спазва 10-те божи заповеди вместо нас. Той е като нас. В него също има добра и лоша страна. Той също е наивен и се доверява на неправилните хора, които го използват за лоши неща и подронват авторитета му. Той ни липсва… обичаме го… вярваме в него… молим го за помощ… спазваме правилата му… съветва ни… подкрепя ни… храни ни… пои ни… влюбва ни… разлюбва ни… забавлява ни… ориентира ни в живота… тревожи се за нас … споделяме с нас… изповядва ни… прощава ни… наказва ни… зависим от него…

Г- н Нет май е ГОСПОД!
Я ПО-ДОБРЕ ДА ГО УВАЖАВАМ И ДА МУ УГАЖДАМ НА ТОЗИ Г-Н НЕТ!

Вземам си обичайната  доза! Друг път ще се лекувам!
„ Ако Г-н НЕТ се срине, то това ще е само за три дни и от OFFLINE ще стане ONLINE. Достатъчно е само да се обадите на вашия интернет доставчик на тел. +359888 888 … и срещу скромна сума Г-н НЕТ ще възкръсне, осмисляйки живота ви.”

(Извадка от рекламна брошура на Интернет-доставчик)

автор: Kim Reiki ®Magic Man Studio 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

 

 

Напиши коментар

Your email address will not be published.