Мисли на един геронтофил. Трябва ли да се срамуваме от това, което сме?!

Мисли на един геронтофил. Трябва ли да се срамуваме от това, което сме?!

Мисли на един геронтофил 

Трябва ли да се срамуваме от това, което сме?! Редно ли е да крием това, което мислим и чувстваме?! Необходимо ли е да се потискаме сами?! Важно ли е за нас какво мислят хората?! Достатъчно ли се уважаваме?! Ако искаме да сме щастливи, трябва ли да се самозаблуждаваме?! Ако спазваме чужди правила, за да се харесваме на себе си и на околните, дали самите ние ще се приемаме адекватно?!

Дайте ми определение за СВОБОДА!!! Въобще кога един човек е истински свободен духом и телом?

mediaplus.bg
Мисли на един геронтофил

Имам един познат, който е добър човек. Знам, че добър човек не е професия, но той наистина е такъв. Харесвам го! Има прекрасно чувство за хумор. Обикновено си мълчи, но когато реши да се включи в разговор, винаги е с нещо остроумно и забавно. Като дядо Иван, който се опитал да обясни думата “фойерверк” описателно по следния начин: „ Га нещо фукна….нема…нема…немаааа…и туко си ебе майката у въздухо!”

Та и този мой познат винаги избухва с присъствието си в компания. За мен това е положително качество в характера му. Не можеш да му чуеш думата, но реши ли да се забавлява, винаги знае как.Угажда си човекът. Чувството му за хумор е всестранно развито и различно от всяко друго, като самия него. Харесвам различни хора! Едно е сигурно –  никога няма да скучаете с подобни личности. Измислили сме му прякора “БАБОЛЮБ” ИЛИ “БАБОЕБ”!!!!!!

mediaplus.bgmediaplus.bg

Както всеки един човек на тази земя, така и този мой познат си има своите странности. Днес ще спомена само една от тях. А тя е свързана със сексуалните му предпочитания. Той харесва жени, като всеки нормален мъж. “Нормален” в днешно време, както сами се досещате, има много двусмислено и спорно значение.

За едни е нормално да се заглеждат женски дупета, а за други да опипват с поглед мъжки. Едни харесват стегнати дупета, а други овехтели. Едни палят сексуалността си с малки дупета и големи гърди, а други с големи задници и безработни сутиени. Едни си падат по ДУПЕТА ТЕРМИНАТОРИ, които чупят с лекота орехи, а други обичат дупета, които губят между бузите си орехи. Едни обичат гърди, сочещи гордо магазина отсреща, а други харесват гърди, които са тръгнали небрежно надолу, галейки колената на собственичката си.

mediaplus.bgmediaplus.bg

Та той, моят познат, харесва жени с опит! Много опит! Огромен житейски опит! Улегнали жени! Жени със сериозно досие в ТЕЛК ! За него жената е жена след 45 години! За него жената има реални умения и неутолима страст след тази възраст. Повече години, повече страст! Кръвта му кипва, когато види такава жена! Става като дете, чийто поглед грейва, когато види любимата си баба! Истински баболюбец!!! С тази подробност, че е и фен на секса с тези позастарели девойки!!!

Харесва добре запазени и стегнати жени със солиден опит в живота във всяко едно отношение. Пада си по бръчки и бричове, по устни, които са уморени от житейските неудачи, по коси, уморени от разкрасяване, по опита в ласките, по погледи, които имат тежка история зад гърба си. Пада си по гърди, които освен за забавление са вършили и много работа, като са изхранили едно или няколко деца. Любимият му  празник е БАБИНДЕН! Винаги е в услуга на жени в предпенсионна възраст и им прави цели предпенсионни масажни програми, като в СПА център. Угажда им и им причинява щастие.

Става много внимателен, учтив, уважителен и похотлив пред такива дами. И те не му остават длъжни, разбира се! Има енергия между тях. Те си го харесват много и той тях. Човещинка!!! След като 18-годишни момичета спят с дядовци-виагрогълтачи за пари, защо той да не може да спи с баби!? Според мен с всичко се свиква. Да не говорим, че една баба може да ти достави много по-голямо удоволствие, отколкото един ДЯДО в леглото! Разликата е в това, че младото момиче чука дядото за пари, а бабата чука младото момче за удоволствие.

mediaplus.bg
Мисли на един геронтофил

Сексът е различен! Разказвал ми е неща, които биха съживили и развълнували даже бостанско плашило. Ако сте гледали ДЖИМ КЕРИ във филма “YES MAN!”, ще ме разберете правилно. Между другото, не гледайте ДЖИМ КЕРИ във филма I LOVE YOU PHILLIP MORRIS”!!!

Та този мой приятел днес беше за пореден път много внимателен с наша клиентка, с която си имат игра. Хвърчаха усмивки, имаше хапене на устни, червени бузки, влажни и горещи погледи… Единственото нещо, което не ми хареса в цялата романтична обстановка бе, че след това обслужи със същата топлина и един наш клиент в предпенсионна възраст. Уж раждаемостта намалява, а гей общността се размножава!!! С такива българи няма как да се размножаваме, но пък не мога да отрека, че ги има. Всеки сам избира кого да пусне в двора си.

Предполагам, че един геронтофил има много любими занимания в свободното си време, като:

– разходка в Борисовата градина на митинг на БСП

– Посещения на Гробищни паркове

– Помени

– Организиране на кетъринг партита в старчески домове

– Гид на западноевропейски туристи през април

– масажист-рехабилитатор

– чистач в пенсионен инвестиционен фонд

– посещения на златни и сребърни сватби

-работа в Гражданското като водещ брачни церемонии, но изцяло специалзиран в

подновяването на брачни обети

– нощна работа в бърза помощ като фелдшер

– собственик на бар за ветерани и обществена кухня

– социален работник в патронажа на възрастни

– готвач в ресторант „ Бабини рецепти”

– обожава „Млякото на баба”

-любимата му реклама е „КАЖИ, БАБА, ТЕНКЮ! “

-обожава песните на ЛИЛИ ИВАНОВА,ШЕР,БАБА ТИНА

-обича разказа „Една българка”

– Първи март му е като рожден ден – БАБА МАРТА – и не изтрезнява до Първа пролет. Да не говорим, че на 8 март честити само на доказали се в живота жени с внуци

– обича много плетени вълнени чорапи

– има проблеми само с дядовците в квартала и в парка

– любимият му филми са YES MAN, Спри или мама ще стреля, БСП-бесни стари пенсии, Гола Пушка

–  по време на избори и пред ЛИДЛ е най-щастлив – като пенсионер

–  по цял ден се прави на кавалер и в трамвая, като дава пример на младите, отстъпвайки място на възрастните хора.

Та така!

Някой има ли информация колко струва на старо в Арабският свят харем в предпенсионна възраст?  Искам да направя подарък за рождения ден на скъп приятел…ЕКЗОТИЧНА ЕКСКУРЗИЯ на ИЗТОК!

Преди да завърша своето изложение, бих искал да отговоря на въпроса, който ви зададох в началото, а именно ” Кога един човек е истински свободен духом и телом?”

Отговорът ми е:  СЛЕД ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ (65 год.) ТЕЛОМ, А ДУХОМ

СЛЕД СМЪРТТА СИ!!!!!

Погледнете СНИМКА No 1, на която възрастната жена пали цигара от торта за 100- годишния си юбилей!

mediaplus.bg

Обърнете внимание и на надписа върху сладкиша “100 години СВОБОДА!”  По пътя на моята логика тази жена е на минимум 165 години. Чудесен подарък! Много ми е интересно кой и е направил снимката, след като няма живи роднини и познати. Почеркът ми е познат!!! Говорим за вълка, а той в кошарата!!!

автор:  Kim Reiki ®

 

ВСЯКА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ Е СЛУЧАЙНА ИЛИ ПЪК НЕ!!!!!!!!

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.