МИСЛЕНЕТО “АКО”….?

МИСЛЕНЕТО “АКО”….?

Всички хора се нуждаят от ново разбиране за живота.
Правилната обмяна между мисли, чувства и постъпки подразбира правилно развиване на човешката душа.
Едно от най-опасните видове мислене е, както го наричам аз, „Мисленето „Ако…“

Време е да осъзнаем, че един човек, който при наличието на свършен факт, който в крайна сметка е създаден поради личния избор, казва „ако“, е неспособен да живее пълноценно със себе си, и е толкова далеч от вътрешния си център, че повече от това не може да бъде.

„Ако“ вече не е реално!

В някоя паралелна вселена – да – тук вече не! Вместо да изредите 108 „ако“-та, по-добре помислете как се стигна дотук и какво можете да направите оттук нататък, ако не сте удовлетворени от ситуацията, която САМИ СТЕ СЪЗДАЛИ!!!
„Мисленето „ако“, е вид програма, която владее 99% от човечеството.

Депрограмирането от този модел става чрез изграждане на вътрешен център, себеконтрол и смяна на мисловния модел.
Същото е с мисленето тип „не мога“.

Необходимо е да се разбере,
че „не мога“, означава „не искам“.
„Не мога“ трябва да се изтрие от речника като дума, която не носи реален смисъл и води до омаловажаване на човешките духовни възможности –следователно пречи на еволюцията ни като единно планетарно съзнание.
„Не мога“ е форма на симбиоза между външни изкуствени програми за незначителност и самопрограмиране поради слабост, което води до тежка форма на енерго-информационно капсулиране и психогенетично програмиране.

Депрограмирането от този модел, става чрез изграждане на вътрешен център, себеконтрол и смяна на мисловния модел за себе си.

Свещеник Васил Василев

Напиши коментар

Your email address will not be published.