Мъжката логика и женската психика

Мъжката логика и женската психика

Мъжката логика и женската психика

След като умните, почтени, целомъдрени, смели, благородни, грижовни,  състрадателни, романтични, отговорни и интелигентни ( интелектът е начин на мислене , а не набор от знания) мъже, са вече на привършване, нормално е жените да се стремят към съвършенство и самостоятелност и да си бъдат самодостатъчни!

Мъжете в България са много интересни.Още от тийнейджърска възраст започват да умуват с какво биха изпъкнали така,че всички мацки да им се лепят като мухи върху прясно лакиран паркет. Като поотраснат, разбират ,че сериозните и интелектуално зрели жени търсят стабилен мъж.

Асоциирането е моментално:

– “стабилност = пари”.Само че в днешно време умните жени се научиха сами да изкарват парите, с които да си доставят всичко необходимо- дрехи,коли,къщи,удоволствия и прочие.

Каква е алтернативата според мъжа:

– да изкарва 10 пъти повече от жената,да напомпа телесата си, ала “нацепена бургаска батка” и да овладее до съвършенство гласовият обхват в най-ниския регистър,та да звучи “тежко” и доминиращо.

Хипотетично стигаме до момента в който всички тези “качества” са постигнати и следим резултатите. Оказва се , че след като “завладеят” сърцето на фиксираната дама, посредством изброеното, те започват да възроптават и да търсят отговори на реторични въпроси:

– “абе тя да не е с мен само заради парите”, или “тя е с мен щот съм нацепен”, “тя е с мен, защото карам скъп автомобил и я водя по лъскави заведения и я черпя с Moet”.

В същото време, онези, които не са придобили въпросните “качества”(предполагам ,разбирате защо поставям кавички на това абстрактно понятие), започват да заклеймяват всички жени, като ги наричат с купчина заучени обидни епитети,чиито значения дори не са проверили в тълковния речник. И така,стигаме до извода,че всички жени са “коври”, долни материалистки, които си гледат кефа за сметка на мъжкото нещастие.

Ами да-така е! Когато един мъж е тъпанар и лентяй, бъркащ си в носа по цял ден и лежащ на дивана псевдофилософ, на жената не и остава нищо друго освен да мисли само за пари, които сама да изкара, ако може с акъл, ако не може- с междукрачие. В България на първо място трябва да се създадат закони за взаимоотношенията на хората в социума, на тези в интимни отношения и на онези в брачни такива.

Задълженията трябва да са разпределени спрямо вековни устои на индивида, а именно – жената трябва да е ДАМА , а мъжът КАВАЛЕР и УХАЖОР. Ако някой не знае точната дефиниция на тези все още СЪЩЕСТВИТЕЛНИ, то нека попита незаменимата ни екстра “чичко Гугъл”, който знае всичко за всички! ЕНДЖОЙ ЙОР ДЕЙ!

автор : Sunshine Sunshine

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.