Магистратура СПВ – Спорт за високи постижения ” Треньор по Доджбол ” в НСА ( народна топка по новите световни правила с 5 топки)

Магистратура СПВ – Спорт за високи постижения ” Треньор по Доджбол ” в НСА ( народна топка по новите световни правила с 5 топки)

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! От 23.08 започва прием на документи в НСА ОКС “Магистър” за учебната 2021/2022г. – Треньор по Доджбол !

До момента са заявили желание 15 висшисти от страната, от които трима с различно висше образование от спортно. Магистратура СПВ – Спорт за високи постижения ” Треньор по Доджбол ” в НСА ( народна топка по новите световни правила с 5 топки). Набираме кандидати ! Възможностите за развитие при нас ще обсъдим в процеса на обучение. Всеки, който желае да се преквалифицира и да се развива в този достъпен, необременен, атрактивен, свободен и пълен с бъдещи възможности спорт, моля да се обади за информация на 0885948496 !

Повече информация на адрес на НСА https://www.nsa.bg/bg/page,1905Имаме нужда от сериозни, амбициозни хора, които виждат бъдещето си в България! Възрастови ограничения няма както за треньори , така и за състезатели! След това, получилите такава квалификация ще имат възможността да :

– да създадат под наше ръководство свой собствен клуб по Доджбол в града, от който са.

– ще бъдат обучени как да развиват своя клуб правилно и успешно.

– да кандидатстват за лиценз към Федерация Народна топка България след успешно издържан изпит за управление към федерацията.

– клубът да участва в бъдеще време в турнири организирани от Федерацията в три състава мъже, жени, смесен състав без възрастови ограничения.

– да изкарат курс за съдии към федерацията.

– да подготвят състезатели за националния отбор на България

– да участват в националния отбор на България като състезатели, съдии, треньори, други длъжности и да представят България на международната сцена на Световни, Европейски първенства и след 4 години се надяваме да участваме и на Олимпийските игри.

– да вземат дейно участие в създаването на историята на този спорт в България. Ние сме първите, които ще поставим основи за поколения напред !!!

Без такава квалификация не може да развивате собствен клуб или да практикувате този спорт на състезателно ниво като треньори, какво и да участвате в турнири на Федерация Народна топка България в зала, на плаж, на сняг, на батут, навсякъде в природата!

Телефонен номер за контакт с мен: 📲📲📲 +359885948496 / Kim ReikiПовече информация на адрес на НСА https://www.nsa.bg/bg/page,1905Желаещите могат да се свържат с мен на посочения телефонен номер или да ми пишат на имейл magicmanstudio@abv.bg :- три имена- тел.номер- имейл- Какво висше образование имат- каква магистратура , ако имат и къде- от кой град са и с какво се занимават- ако са учители , преподават ли, къде преподават ( град , училище ) .Магистратурата е планувана за месец септември !Повече информация на адрес на НСА https://www.nsa.bg/bg/page,1905Всичко за Магистри НСА :https://www.nsa.bg/bg/page,1099

Напиши коментар

Your email address will not be published.