Любовта е възхищение

Любовта е възхищение

“Умен човек е този хубав човек ОШО! И аз това обяснявам всеки път, но повечето хора ни чуват, ни разбират , ни усещат. Докато не разберат, че давайки свобода на човека до теб, ти го правиш щастлив, правиш и себе си щастлив човек, все ще им стои душата като швейцарско сирене – пълна с озонови дупки, които стават все по-големи и по-големи празноти. Даваш, защото обичаш, а отнемаш, защото не обичаш!!!Примерът с Цветето е най-удачен. Ако искаш цветето да ухае и да краси светът ти, ти го поливаш и се грижиш за него, даваш му свободата да расте колкото и когато си иска, не искаш нищо в замяна, за да можеш да зарадваш себе си в крайна сметка с резултата от грижите, които си положил. А, ако искаш красотата и аромата на това Цвете само за себе си, ще го откъснеш, а това означава да го убиеш, за да не може да му се порадва друг.
Егото е масов убиец! Любовта е простичка и евтина, сложна и скъпа я правят хората с егоизма си !!!” Kim Reiki

13230076_1165005293531226_9044690002332474539_n

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.