Любовта е Природен дар!

Любовта е Природен дар!

Любовта е Природен дар!

Ако се влюбиш в някого, който не ти отговаря със същото, не бъди строг със себе си. Не си виновен. Просто любовта не е избрала да остане в сърцето на другия. Ако някой се влюби в теб, но ти не го обичаш, бъди поласкан, че любовта е почукала на твоята врата, но внимателно и нежно откажи този дар, на който не можеш да отвърнеш със същото.


Не търси изгода, не причинявай болка. По това, как се отнасяш към любовта, можеш да съдиш за това как се отнасяш към себе си. Сърцата на всички ни чувстват еднакво и болката и радостта, независимо от различния живот, който водим или различните пътища,по които вървим. Ако се влюбиш в някого и той се влюби в теб, а след това любовта реши да ви напусне, не се опитвай да я върнеш или да търсиш вина. Остави я да си иде. Имало е причина, имало е смисъл.


Ще разбереш, когато настъпи часът. Помни, че не ти избираш любовта. Любовта избира теб. Единственото, което наистина можеш да направиш, когато тя дойде в твоя живот, е да я приемеш с цялата й тайнственост и магия. Тогава тя преизпълва сърцето и душата ти, протегни ръка и я раздай надалеч. Върни я на човека, който я е донесъл жива до теб. Дай я на другите, които са бедни духом. Дай я на целия свят около теб по всеки възможен начин.

Точно тук много влюбени грешат. Живеейки дълго време самотни и без любов, те възприемат любовта само като нужда. Те гледат на своите сърца като на пусти места, които трябва да бъдат изпълнени с любов и започват да търсят любовта като нещо, което ще потече към тях, а не от тях. Когато се появи нова любов, те чувстват как тя преизпълва сърцата им, но веднага след това охладняват и продължават да възприемат любовта като нужда. Те престават да бъдат хора, които излъчват и даряват любов, а вместо това се превръщат в хора, които искат любов. Те забравят, че тайната на любовта е именно в това, че тя е дар, и че може да расте единствено когато се раздава. Помни това и го пази в своето сърце!

Любовта си има свое време, свои сезони и свои причини да идва и да си отива. Не можеш да я подкупваш или да я принуждаваш по никакъв начин. Можеш единствено да я прегърнеш, когато дойде при теб и да я раздадеш на другите, ако остане. Но ако реши да напусне сърцето ти или сърцето на твоя любим, нищо не можеш да направиш и нищо не бива да се опитваш да правиш.. Любовта винаги е била и ще бъде тайна… Бъди щастлив, че е дошла да поживее дори за миг в твоето сърце!
АКО ОСТАВИШ СЪРЦЕТО СИ ОТВОРЕНО ЗА НЕЯ, ТЯ НЕПРЕМЕННО ЩЕ ДОЙДЕ ПАК!

За жалост НЕИЗВЕСТЕН АВТОР, ако някой знае името му, моля да ни информира, за да го добавим !

Всеки, без възрастови ограничения, който желае да се развива чрез спорта НАРОДНА ТОПКА ( DODGEBALL ) е добре дошъл в нашите редици. Нашето мото е ” Спорт за всички, игра за всеки!”.

Без значение дали сте спортували някога, дали сте нереализиран човек в друг спорт, а може би сте нежелани, вие или вашето дете, заради възрастта в някой спортен клуб, дали животът ви е отделил от любим за вас спорт, или мислите, че сте много добри с топка в ръка и имате точен мерник, вие сте бивш хандбалист, бивш баскетволист или бивш волейболист, искате да участвате в турнири и състезания, за да печелите медали и купи, вие сте добре дошъл в клубовете ни в цялата страна. Народна топка създава приятелства за цял живот!

Искате ли да създадете свой собствен клуб по народна топка във вашия град и да го развивате ???!!!

Ако имате желание да играете DODGEBALL е необходимо само да се свържете с нас на тел: 0885 948496 , а ние ще ви ориентираме с плановете ни за бъдещето на този спорт. Създаваме история, а вие може да запишете името си в нея!

Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори, инвеститори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !

Напиши коментар

Your email address will not be published.