Кубрат Пулев получи дипломата си заедно с други бакалаври и магистри на абсолвентска церемония в НСА

Кубрат Пулев получи дипломата си заедно с други бакалаври и магистри на абсолвентска церемония в НСА

Кубрат Пулев получи дипломата си заедно с други бакалаври и магистри на абсолвентска церемония в НСА

На абсолвентска церемония Кубрат Пулев взе дипломата си за завършена бакалавърска степен на Национална спортна академия „Васил Левски“ (НСА) заедно с още около 300 бакалаври и магистри, дипломирали се през месец юни на настоящата година.

Официалният претендент за световната титла по бокс в тежка категория получи документа си за придобита образователно-квалификационна степен към Треньорския факултет на НСА лично от ректора проф. Пенчо Гешев.

По традиция ректорът връчи дипломите и на отличниците от трите факултета на Академията. Сред абсолвентите бакалаври с най-висок успех завърши Петър Петков (обща оценка 5,97) – Треньорски факултет, специалност „Футбол“, следван от Венко Змийчаров (5,95 ) от Факултета по кинезитерапия, туризъм и спортна анимация, специалност „Кинезитерапия“ и Стамена Стамова (успех 5,92)– Учителски факултет специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание“.

В приветствието си към абсолвентите ректорът отправи поздравления за успешното дипломиране и съвет да се възползват от възможностите за обучение в по-висока образователна степен, които Национална спортна академия предлага.

Водещ на церемонията бе зам.-ректорът по учебната работа проф. Николай Изов. На тържеството присъстваха всички членове на Академичното ръководство: зам.-ректорите проф. Татяна Янчева и проф. Апостол Славчев, деканите на трите факултета проф. Красимир Петков, проф. Огнян Миладинов и проф. Иван Мазнев, зам.-деканите доц. Юри Вълев, доц. Цанко Цанков и проф. Даниела Любенова, както и проф. Лъчезар Димитров, ректор на НСА в периода 2003-2012 г. и член на Съвета на настоятелите.

Абсолвентската промоция завърши със символичното хвърляне на академичните шапки, които абсолвентите запазиха като емоционален спомен.

Всеки, без възрастови ограничения, който желае да се развива чрез спорта НАРОДНА ТОПКА ( DODGEBALL ) е добре дошъл в нашите редици. Нашето мото е ” Спорт за всички, игра за всеки!”.

Без значение дали сте спортували някога, дали сте нереализиран човек в друг спорт, а може би сте нежелани, вие или вашето дете, заради възрастта в някой спортен клуб, дали животът ви е отделил от любим за вас спорт, или мислите, че сте много добри с топка в ръка и имате точен мерник, вие сте бивш хандбалист, бивш баскетволист или бивш волейболист, искате да участвате в турнири и състезания, за да печелите медали и купи, вие сте добре дошъл в клубовете ни в цялата страна. Народна топка създава приятелства за цял живот!

Искате ли да създадете свой собствен клуб по народна топка във вашия град и да го развивате ???!!!

Ако имате желание да играете DODGEBALL е необходимо само да се свържете с нас на тел: 0885 948496 , а ние ще ви ориентираме с плановете ни за бъдещето на този спорт. Създаваме история, а вие може да запишете името си в нея!

Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори, инвеститори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Напиши коментар

Your email address will not be published.