Комплекс за изключителност

Комплекс за изключителност

Комплекс за изключителност 

 

Доказано е чрез опити във всички съвременни държави с пазарно общество, че преценката на една жена за  големината на половия орган на мъжа расте право пропорционално на  финансовите му възможности. Същото е положението и с физическата красота – банковата  сметка на мъжа играе ролята на пластичен хирург и го разхубавява, ако случайно е голяма и не е в КТБ. Природни закони, с които всеки трябва да се съобразява!
Не зная дали сте забелязали, но всичко в този свят се оразмерява, за да му се определи цена и качество.Няма вещ, която да няма номер. Няма човек, бил той мъж или жена, който да не е оразмерен. Ще дам и примери! Цената на телевизора се определя от марката, техническите му параметри и инчовете – Сони, 32 инча, Led, Hd, 5 години гаранция, 5000 лв. и т. н. При хората как е?  Мъж, цвят – бял, 190 сантиметра, 32- годишен, добре сложен, 44 номер обувки, с прилични доходи…и т. н. Или пък жена –цвят – черна, 20-годишна, висока 1,76, гърди-талия- ханш 90-60-90, дебели устни, стегнато дупе, заможни родители.

 

mediaplus.bg
Това са примерни критерии, по които се пазарува в днешния модерен свят. Което пък ме навежда на мисълта, че сме като на пазар в очите на околните. Все едно всеки един от нас ходи с табелки, на които сме си сложили параметрите, а на задника ни има лепнат по един баркод. Когато някой от срещуположния пол хареса стоката на външен вид, изважда четеца и по баркода разбира всичко останало. Ако някой е лъгал, веднага се намесва Комисията за защита на безмозъчните интересчийки и ти пийват мозъка. Разбира се, че ще има потребители, които ще стоят пред стоката и само ще и се възхищават, тъй като няма да имат финансовата възможност да си я закупят, та дори и на изплащане. Ще има и такива, които ще се възмущават от продукта, от грозния му вид, от малкия му размер, от лошото качество. Ще има и такива, които ще минават на оглед в магазина на живота само за да се подиграват на изложението и да намират кусури на продуктите. Тези последните обикновено получават среден пръст, който идва с наложен платеж много преди погребението им.

Една от разликите между вещите и хората в житейския пазар е, че вещите се искат неупотребявани. При хората е добре желаният индивид да има история и натрупан опит. Тук има граници, защото примерно жените при прекалена употреба се разхлопват и трудно биха могли да вдигнат самочувствието на собственика си, разбирайте в пряк и в преносен смисъл. Такива жени обикновено ги обиждат на курви и парцали. Докато при мъжете големият опит/размер/сметка  е за предпочитане. Титла! Колкото по-голям портфейл, толкова по-вярна жена, сбъднати мечти и завистливи приятелки. Забелязали ли ли сте какво казва жена, когато види голям член? “Божееее, това дали ще влезе в мен!!!???”  без да мисли колко ще и струва това… На такива жени любимият им филм е “Голямото разцепване”. Цената за повечето обаче няма значение, щом има качество и издръжливост. Те обикновено питат мъжа: “Скъпи! За колко вземаш на спринт 100 метра?”, а верният отговор е “Бавно, много бавно! За часове!”. Така са пазарували развратните римски съпруги в Древен Рим. Огледът е бил много важен. Този натрупан опит на жените при пазаруване им помага много и днес Необходим им е само един бърз поглед върху мъжа и им става ясно дали ще ходят за гъби в гората.
Не сте ли забелязали,че когато се целувате с някоя дама, ръката и неволно се плъзва към панталона и опипва пакета ви, който леко се е надул под силата на напористия език в устата ви. Това опипване определя как ще завърши вечерта ви. Ако тя го опипа като че ли разточва кори за баница – сексът ви е в кърпа вързан. Ако  го опипва все едно търси ключове в джоба ви, несигурно и ненамиращо, секс ще има след сваляне на гащите и провеждане на задължителен оглед. А ако тя го опипва само търсещо, искам да ви кажа, че е по добре веднага да си измислите някаква работа, защото при свалянето на гащите ще падне голям смях, който ще е за ваша сметка.
Най-сигурният начин да разберете дали ще има секс е по усмивката на жената. Широка, луда, щастлива, ококорена усмивка значи секс. Нежна, внимателна, жадна, с преглъщане усмивка значи секс. Учудена, компромисна, нежна, състрадателна усмивка значи, че ще има секс, но няма да се повтори. Весела, присмехулна, изненадана усмивка като тази на снимката означава, че по-скоро няма да има секс или ако има, ще е по-скоро STAND UP KOMEDY – цвилещ смях от съжаление по време на полов акт. Ако няма усмивка, значи няма секс.

mediaplus.bg
Кой е казал,че размерът няма значение? Има, и още как! Интересът на жените към мъжа понякога е правопропорционален на размера на половия му орган. По-голям орган, по-големи планове за съвместен живот или само за уикенда. Дядо ми казваше: ” Моето момче, за секс всичко върши работа – крак, ръка, ухо, предмет, език ,нос и т.н., но за чикия кур си трябва!!!!!”….Според вас  така ли е? Размерът има ли значение? Той ли определя настроението на жените? Вярна ли е поговорката “Размерът клати феса!”?
Скъпи колеги мъже!!!!!!!! Ако мъжкият полов орган имаше сетивни органи и мозък, за да осъзнае какво му причиняваме по време на полов акт и какви ремонти правим в женското тяло искам да ви кажа, че ще се скрие за години напред и нищо, даже виагра няма да го вдигне, ако ще чудо да стане.Тогава жените ще се молят всеки ден за ЧЛЕН – ИНВАЛИД под 10 см. Но Господ е помислил за жените повече, като ни е дал само мускул без мозък и Шесто Чувство.
Изводът е: Само продажбите носят пари! Всичко останало СТРУВА ПАРИ!

автор: Kim Reiki – Magic Man Studio® , Angel Petrov

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.