KIA OPTIMA HYBRID-ПЕСТЕЛИВ НА ВРЕДНИ ЕМИСИИ, ЩЕДЪР В УПРАВЛЕНИЕТО

KIA OPTIMA HYBRID-ПЕСТЕЛИВ НА ВРЕДНИ ЕМИСИИ, ЩЕДЪР В УПРАВЛЕНИЕТО

KIA OPTIMA HYBRID-ПЕСТЕЛИВ НА ВРЕДНИ ЕМИСИИ, ЩЕДЪР В УПРАВЛЕНИЕТО и В УСЛУГА НА ПРИРОДАТА

Каква е тайната на Оптима Хибрид?

Супер ефективният хибриден двигател е с мощна литиево-полимерна батерия и регенеративна спирачна система. Какво ще кажете, ако добавим премиум аудио система Infinity, разработена от Harman? Не забравяйте и безпрецедентната 7-годишна гаранция, която се прехвърля на всеки следващ собственик! А сега Вие кажете дали това не е абсолютна гаранция за високо качество и надеждност на нашите хибридни автомобили.

1118

Хибридното шофиране измина своя дълъг път

Новата КИА Оптима Хибрид е там където е създадено бъдещето: екологичните параметри са окомплектовани с престижна награда за дизайн. Една съвършенна комбинация от стабилност и елегантност в екологична опаковка. Перфектен баланс между цялостната визия и дребните детайли. Новата КИА Оптима Хибрид се оказа толкова успешна, че не случайно се превърна в носител на поредица престижни автомобилни награди.

1115

7 години гаранция

 

  • 150,000 км
  • 100% се прехвърля на всеки следващ собственик
  • до 12г. гаранция против пробив от корозия
  • 5г. гаранция на боята

ОЩЕ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА KIA НА АДРЕС KIA.BG

Интелигентни системи за ефективно управление

КИА Оптима Хибрид идва с куп малки зелени помощници за по-голяма ефективност. Стилният 4.3″ LCD дисплей изобразява графика на режима на работа на автомобила: електрически мотор или бензинов двигател. Индикира за моментен и среден разход на гориво. Информира за регенеративнтата система на батерията. EV модулът показва задвижването на автомобила от енергията в батерията. Когато управлявате икономично, броят на зелените листа в ECO режима се увеличава.

1117

Навигационна система с 8″ touch-screen дисплей

Опционалният дисплей с висока резолюция включва модерна навигационна система, камера за обратно виждане, бутони за управление на аудио системата Infinity, Bluetooth, изходи за AUX, USB и iPod.

navigation

1123

Системата Active Air Flap

Системата Active Air Flap се отваря и затваря автоматично в зависимост от пътните условия с цел редуциране на аеродинамичния коефициент.

air-in

4.3″ цветен TFT LCD

Централен информационен дисплей на таблото за по-ефективно управление: илюстрира работата на автомобила и състоянието на системата за зареждане на батерията; информира водача дали автомобилът работи с електрически мотор или бензинов двигател, показва моментен и среден разход на гориво и състояние на регенеративната система за презареждане на батерията. Ако шофирате по-икономично ECO режимът индикира по-голям брой зелени листа.

led

 

Когато ефективност среща динамика

С КИА Оптима Хибрид Вие значително намалявате нивото на вредни емисии, но в никакъв случай не губете апетита си за динамично управление! Без значение дали шофирате в града или на магистрала, двигателят на Оптима Хибрид балансира ефективното с динамично управление като осигурява плавен преход от електрически режим към хибридно задвижване.

ОЩЕ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА KIA НА АДРЕС KIA.BG

6-степенна автоматична трансмисия

Тази изключително модерна автоматична трансмисия без традиционен преобразувател на въртящия момент, разполага с интелигентна програма за превключване на предавките, като гарантира оптимална горивна ефективност и отлична динамика на шофиране.

speed

Хибридно операционни режими

acceselare

Двузонов климатроник

Комфортът и икономията на гориво вървят ръка за ръка: климатичната система е оборудвана с високопроизводителен електрически компресор, който не спира работа дори и при изключен бензинов двигател.

ОЩЕ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА KIA НА АДРЕС KIA.BG

climatic

Двигатели Оптима Хибрид

engine

 

Размери на KIA OPTIMA HYBRID

dimensions

ИНТЕРИОР 

1119 1120

Концепция

Нашият нов екомобил е не просто обикновен хибриден седан от среден клас. Той идва направо от зеленото бъдеще: една съвършена комбинация от стабилност и елегантност в екологична опаковка. Перфектен баланс между цялостната визия и дребните детайли. Всички мечтаем за зелено бъдеще и сме нетърпеливи да станем част от него. Ето защо скъсихме изцяло разстоянието между Вас и Вашата КИА Оптима – 7 години гаранция (или 150 000 км), която се прехвърля на всеки следващ собственик. Ако търсите ОПТИМАлна красота с ХИБРИДен разум, надникнете в бъдещето тук или направо заемете своето място в него.

ОЩЕ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА KIA НА АДРЕС KIA.BG

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.