Киану Рийвс – едно момче с голямо сърце !

Киану Рийвс – едно момче с голямо сърце !

Киану Рийвс – едно момче с голямо сърце !

“Аз не мога да стана част от такъв свят, в който съпрузите обличат жените си като жени с леко поведение, излагайки на показ всичко, което трябва да бъде съкровенно.
Където няма понятия като чест и достойнство и в думите на хората може да се вярва само, когато казват „обещавам“.
Където жените не искат деца, а мъжете не искат семейство.
Където нещастниците се смятат за успешни, карайки колите на бащите си, а всеки, който има малко власт се опитва да ти докаже, че си нищожество.
Където хората лицемерно твърдят, че вярват в Бог с чаша алкохол в ръка и без всякакво понятие за религията си.
Където ревността е срамна, а скромността – недостатък.
Където хората са забравили за любовта, а просто търсят най-добрия вариант за партньор.
Където хората ремонтират колите си при най-малкия шум без да пестят нито пари, нито време, а самите те изглеждат толкова жалки, че само скъпата кола може да го скрие.
Където момчета пропиват парите на родителите си в нощни клубове, клатейки се под примитивни звуци, а момичета се влюбват в тях заради това.
Където M и Ж отдавна вече не се различават и където всичко това се нарича „свобода на избора”, но тези, които избират друг път, биват заклеймявани.

Аз избирам свой път, жалко само, че не срещнах разбиране от хората, в които най-много го търсих…“ Киану Рийвс

Биография

Рийвс започва своята актьорска кариера, когато е на 9. Той се появява на сцената в представлението “Проклетите янки”. На 15 години той играе роля в пиесата “Ромео и Жулиета”. Рийвс прави своя екранен дебют в комедиен сериал по телевизия СВС. През цялата си ранна кариера през 80-те, той се появява в реклами (включително и една за Кока – Кола), късометражни филми като драмата “Една крачка назад” и сценична работа по култовия филм на Брад Фрейзър “Момчето-вълк” в Торонто. През 1984, той става кореспондент на младежката програма “Стани велик” по Канадската телевизия.

Първата филмова роля на Рийвс е в хокейния филм на Роб Луи – “Млада кръв”, който е филмиран в Канада. В него той играе вратар. Скоро след появата на филма, Рийвс заминава за Лос Анджелис в своето Волво от 1969. Неговият бивш втори баща Пол Аарън, театрален и телевизионен режисьор, убеждава Ервин Стоф да бъде менаджър и агент на Рийвс още преди той да е пристигнал в Лос Анджелис. Стоф остава негов менаджър и копродуцира много от неговите филми.

След няколко второстепенни роли, Киану Рийвс получава по-значима роля във филма от 1986 – “Брегът на реката”. Последвалият филмов успех той прекарва като се появява във филми, насочени към младата аудитория, включително “Непрекъснат запис” и неочаквано успешната комедия от 1989 – “Чудесното приключение на Бил и Тед”, която заедно със своето продължение “Измисленото пътуване на Бил и Тед” определя Рийвс като сладък по природа тийнейджър. Повечето от следващите му описания в пресата и много от мненията за неговата игра са повлияни от изпълнението му на виреещия в облаците Тед. Рийвс споделя, че е имал кошмари, които са включени във филма. Други запомнящи се изяви на актьора са ролята му в “Принцът на Пенсилвания” от 1988 и “Опасни връзки”, където той си партнира с Глен Клоуз,Джон Малкович и Мишел Пфайфър.

В първите години на 90-те Рийвс започва да излиза от своя тийнейджърски филмов период. Той се появява във високо-бюджетни екшъни като “Критична точка”, за което печели наградата на MTV за “най-желан мъж” през 1992. Рийвс също е включен в различни ниско-бюджетни независими филми, включително добре приетия филм от 1991: “Моят личен Айдахо” заедно с негов близък приятел.

източник : Киану Рийвс Уикипедия

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®
Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.