Jaguar XF business edition – олекотен, инстинктивен, откликващ

Jaguar XF business edition – олекотен, инстинктивен, откликващ

Jaguar XF business edition – С несравнимо съчетание на дизайн, лукс, технологии и ефективност

ОЛЕКОТЕН, ИНСТИНКТИВЕН, ОТКЛИКВАЩ

Благодарение на олекотената алуминиева архитектура на Jaguar, XF е по-икономичен, предлага по-ниски разходи за поддръжка и намалява емисиите на СО2 до едва 104 г/км. В движение олекотените системи на окачване с двойни носачи отпред и integral link отзад осигуряват върхови нива на комфортна возия и управление.

gcbw_3_jaguarxf_s_dynamic_04_nobadge_deviceall-918x684

ИЗПИПАН ДО СЪВЪРШЕНСТВО

XF е разнообразие и лукс по поръчка. Място, където висококачествените материали са елегантно оформени в дизайн, осигуряващ чист, всеобхватен комфорт. Където и да седите, съвременният дизайн, изобилната естествена светлина и изящната майсторска изработка на XF се съчетават, за да създадат атмосфера на релаксираща изтънченост.

xf_17my_overview_crafted_desktop_910x600_tcm76-223693_desktop_910x600

ИНОВАЦИЯ ОТ НАЧАЛОТО ДО КРАЯ

Останете във връзка със света и се забавлявайте с InControl Touch и InControl Touch Pro*, информационно-развлекателните системи на XF. Те притежават бързи реакции и съвременен графичен интерфейс с функции като „докосване“ и „плъзване“. Откликващи, интуитивни, безупречно интегрирани – технологиите на Jaguar предлагат решения, които иновативно подобряват шофирането ви.

*Опционална характеристика

gcbw_2_centreconsole_deviceall-918x684

XF ЗА БИЗНЕСА

Взехме предвид всички страни на общите разходи по поддръжката, когато проектирахме XF. Резултатът е до 34 000 км или две години преди сервизно обслужване, CO2 емисии от едва 104 г/км и разход на гориво от едва 4,0 л/100 км – което поставя XF сред лидерите в класа.

xf_17my_overview_business_desktop_910x600_tcm76-223690_desktop_910x600

5-ЗВЕЗДЕН РЕЙТИНГ ОТ EURO NCAP

Jaguar XF получи максималния 5-звезден рейтинг на тестовете за безопасност на Euro NCAP за 2015 г.

Предлагайки изключителна защита при сблъсък, автомобилът отбеляза високи резултати във всички категории, включително „Пътник“ и „Пешеходец“, и е сред моделите с най-висок рейтинг в сегмента.

XF предлага и гама активни системи за безопасност, включително Автономна аварийна спирачка, за да подобри още повече първокласното ниво на безопасност.

Научете повече на адрес  EURO NCAP

fwi_1_xf_16my_080_gbl_deviceall-1366x660

ИЗБЕРЕТЕ МЕЖДУ 5 МОДЕЛА И СРАВНЕТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ ИМ НА АДРЕС JAGUAR XF BUSINESS EDITION

XF надгражда успеха на най-награждавания автомобил на Jaguar досега. С ненадминатата си комбинация от стил и съдържание той предоставя изключително привлекателно съчетание на дизайн, динамика и финес, за да създаде автомобил, който предлага както вълнение, така и икономичност. Всичко това, усъвършенствано от свръхмодерни технологии, които ви пазят, поддържат връзката ви със света и ви развличат.

CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 104 при механична трансмисия
Едва 109 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 4,0 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

УСЕЩАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ

Динамиката на управление на автомобилите на Jaguar е легендарна – XF вдига летвата още по-високо.

Със своя превъзходен комфорт на возията и изключително спортно управление, XF предлага разнообразие от вълнуващи изживявания по време на шофиране. Налична за първи път при дизелови, както и при бензинови двигатели, опцията за задвижване на всички колела със системата Интелигентна динамика на задвижване* осигурява на XF още по-големи възможности при трудни пътни условия.

*Зависи от съответния пазар.

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА СЪС СИСТЕМА ИНТЕЛИГЕНТНА ДИНАМИКА НА ЗАДВИЖВАНЕ

XF предлага уникалната опция на Jaguar за задвижване на всички колела със системата Интелигентна динамика на задвижване (IDD)* и Adaptive Surface Response (AdSR)** при бензиновите модели и за първи път при дизеловите. Разработен ексклузивно от Jaguar, уникалният софтуер IDD включва усъвършенствани алгоритми за интелигентна реакция спрямо пътните условия. Предсказуема и същевременно реактивна, системата ви помага да не загубите сцепление, вместо да работи, за да го възстанови. Допълвайки възможностите на XF, системата AdSR може да работи при всякаква скорост на двигателя, автоматично отчитайки разликите между пътните настилки, за да използва максималното налично сцепление.

Зависи от съответния пазар.
*
AdSR е допълнително оборудване при автомобилите със задвижване на всички колела, снабдени с Адаптивна динамика.

xe_awd_film_still_device-desktop_1366x650_tcm76-238795_desktop_1366x650

ОЛЕКОТЕНА АЛУМИНИЕВА АРХИТEКТУРА

Основата на безупречната возия, управление и динамика на XF се крие в олекотената алуминиева архитектура на Jaguar. Тя спомага за почти перфектен баланс 50:50 и осигурява пъргаво и прецизно шофиране. Тя също така прави XF по-лек със 190 кг спрямо предното поколение XF, нареждайки го сред най-леките в класа. Това редуциране на теглото подобрява икономията на гориво и намалява емисиите на СО2 до 104 г/км.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен дилър на Jaguar за най-новите технически характеристики.

xf_17my_drivingex_aluminium_desktop_910x550_tcm76-223626_desktop_910x550

ВОЗИЯ И УПРАВЛЕНИЕ

XF се отличава с пъргави реакции и динамично поведение на пътя, като същевременно гарантира комфортно пътуване. Това отчасти се дължи на леката, но същевременно изключително твърда и здрава олекотена алуминиева архитектура на XF. Тя е идеалната платформа за усъвършенстваните системи на окачване с двойни носачи отпред и Integral Link отзад и придава на XF дух на спортен автомобил.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен дилър на Jaguar за най-новите технически характеристики.

xf_17my_drivingex_ridehandling_desktop_910x550_tcm76-223625_desktop_910x550

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Уникална за този клас автомобили, системата All Surface Progress Control (ASPC)* на Jaguar ви осигурява допълнителна увереност при хлъзгава пътна настилка, независимо дали потегляте от заснежена алея пред къща, шофирате по заледен склон или дори теглите друг автомобил по мокра трева. ASPC представлява автопилот за ниски скорости, който помага на XF да се справи със ситуации на слабо сцепление при всякакви метеорологични условия и ви позволява да се съсредоточите върху управлението на автомобила.

*ASPC е стандартно оборудване при всички двигатели с автоматична трансмисия.

xf_16my_097_gbl-svc-desktop-1366x768_tcm76-152711_desktop_1366x768

ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА

Вдъхновена от спортния автомобил F-TYPE, предлаганата като допълнителна опция система Програмируема динамика* ви дава възможност да настроите динамиката на XF, за да отговаря на вашите индивидуални нужди при скоростно шофиране. Тя се активира, когато бъде избран режимът Динамичен в JaguarDrive Control. Режимът Динамичен съживява спортния характер на XF, като прави реакцията на горивния дросел по-бърза, увеличава твърдостта на волана и осъществява по-бърза смяна на предавките и при по-високи скорости на двигателя.

*Системата Програмируема динамика не е налична при версиите със 163 к. с., 240 к. с., механична трансмисия или Pure.

configurable_dynamics-svc-desktop-1366x768_tcm76-169850_desktop_1366x768

АДАПТИВНА ДИНАМИКА

Независимо дали ускорявате по магистралата, завивате по провинциални пътища или навигирате из града, системата Адаптивна динамика* модифицира реакциите на XF спрямо различните пътни условия и вашия стил на шофиране. Системата непрекъснато регулира амортисьорите, за да ви предоставя оптимален баланс между стабилност и комфорт във всеки един момент.

*Допълнително оборудване за всички модели без Pure, стандартно оборудване за S.

xf_17my_drivingex_adaptive_desktop_910x600_tcm76-223624_desktop_910x600

ВДЪХНОВЯВАЩО ОКАЧВАНЕ

Здрави и леки алуминиеви компоненти съставляват усъвършенстваните системи на предното и задното окачване на XF. Предното окачване с двойни носачи, подобно на това на F-TYPE, осигурява водещо в класа управление. Задното окачване Integral Link осигурява твърдост за по-добро управление, още по-качествена возия и по-голям обхват на динамичните възможности на XF.

xf_17my_drivingex_suspension_desktop_910x600_tcm76-225646_desktop_910x600

ВОЛАН С ЕЛЕКТРИЧЕСКО СЕРВОУСИЛВАНЕ

Електрическото сервоусилване на волана (EPAS) на XF осигурява изключителна обратна връзка, контрол и незабавно електрическо подпомагане. Позволявайки на усъвършенстваното компютърно управление да адаптира степента на подпомагане при завой, EPAS фино регулира степента на сервоусилването при всеки завой и маневра. EPAS работи съвместно и с други помощни функции на автомобила, включително Асистент за придържане в лентата (LKA)* и Асистент за паркиране*, за да осигури по-голяма безопасност и удобство за водача.

*Опционални характеристики.
Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен дилър на Jaguar за най-новите технически характеристики.

xf_17my_drivingex_epas_desktop_910x550_tcm76-910600

JAGUARDRIVE CONTROL

JaguarDrive Control ви дава възможност да изберете режими Стандартен, Еко, Динамичен или Дъжд Лед Сняг, като всеки от тях променя едва забележимо управлението, реакцията на горивния дросел и точките за смяна на предавките. Режимът Еко поощрява икономичното шофиране, докато режимът Динамичен увеличава чувствителността на горивния дросел, задържа предавките по-дълго и увеличава твърдостта на волана. Ако изберете режим Дъжд Лед Сняг, системата автоматично забавя ускорението и прилага по-плавно сцепление при хлъзгава пътна настилка.

xf_17my_drivingex_jaguardrive_desktop_910x600_tcm76-223621_desktop_910x600

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Интуитивните технологии на XF правят всяко пътуване по-безопасно, по-свързано и по-приятно.

От интелигентните системи в помощ на водача като нашия Head-Up дисплей с лазерна технология* до усъвършенстваната информационно-развлекателна система InControl Touch Pro* с функционалност увеличаване с пръсти – иновативните и безпроблемно интегрирани технологии на XF подсилват изживяването ви зад волана.

*Опционални характеристики

INCONTROL

Наслаждавате се на най-новата интегрирана в автомобила информационно-развлекателна система и оставате свързани със своя XF и света, благодарение на InControl, набора усъвършенствани технологии на Jaguar. Интелигентните решения на системата InControl безпроблемно се интегрират с личните ви устройства, носители на данни и медийни файлове, като подобряват и обогатяват изживяването ви като водач и собственик на автомобила.

xf_17my_incartech_header_desktop_1366x650_tcm76-223672_desktop_1366x650

INCONTROL TOUCH

Информационно-развлекателната система InControl Touch е центърът за свързаност, контрол и забавление на XF. Нейният 8-инчов сензорен екран с интуитивно сензорно управление и бутони с “плъзване” ви осигурява пълен контрол над множество функции, включително аудио системата, климатроника и навигацията.

Подобрявайки още повече InControl Touch, пакетът InControl Connect, който се предлага като допълнително оборудване, ви дава възможност да създавате Wi-Fi точка за достъп с помощта на антената на автомобила. Други характеристики включват многофункционално приложение, което ви позволява да следите и да си взаимодействате с XF от смартфона си*.

*Описаните по-горе функции могат да се предлагат като допълнително оборудване и в зависимост от пазара. Свържете се с вашия дилър на Jaguar за допълнителна информация кога тези услуги ще се предлагат на вашия пазар.

xf_17my_incartech_incontrol_desktop_1366x768_tcm76-223671_desktop_1366x768

ОБНОВЕТЕ ДО INCONTROL TOUCH PRO

Издигайки технологията на XF до следващото ниво, InControl Touch Pro предлага 10,2-инчов сензорен екран със светкавични реакции. Характеристиките на InControl Touch Pro включват гласово управление под формата на естествен диалог, 10 GB бордово устройство за съхранение на медийни файлове и изцяло нова интуитивна навигационна система с 2D или 3D карти, сателитни изгледи и функцията интуитивна навигация.

Освен че предлага всички характеристики на InControl Connect, пакетът InControl Connect Pro, който се предлага като допълнително оборудване, осигурява гама допълнителни услуги, които са налични само с този пакет. Уникалните характеристики включват Online Routing, която следи трафика в реално време, като ви гарантира завършване на вашето пътуване за възможно най-кратко време*.

*Описаните по-горе функции могат да се предлагат като допълнително оборудване и в зависимост от пазара. Свържете се с вашия дилър на Jaguar за допълнителна информация кога тези услуги ще се предлагат на вашия пазар.

xf_17my_incartech_touchpro_desktop_910x600_tcm76-223677_desktop_910x600

ИНТЕГРИРАНА В АВТОМОБИЛА WIFI МРЕЖА

Предлаганите като допълнително оборудване пакети InControl Connect или InControl Connect Pro осигуряват Wi-Fi точка за безжичен достъп, която използва мощната външна антена на XF. Това позволява на пътниците да свържат безжично до осем устройства към Wi-Fi мрежата* на XF.

* Тъй като въвеждаме InControl систематично, определени характеристики, опции и нейната наличност са в зависимост от пазара.

15_xf_17my_drivingex_header_desktop_1366x650_tcm76-223620_desktop_1366x650

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ С ЛАЗЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ

Съсредоточете се върху пътя благодарение на Head-up дисплея с лазерна технология* на XF. Тази свръхмодерна система проектира важна информация на предното стъкло. Нейните ярки, чисти, генерирани с лазер изображения, запазващи яснота и при директна слънчева светлина, могат да извеждат данни за скоростта, навигацията, автопилота и да разпознават пътните знаци, където ги има.

*Допълнителна характеристика.

xf_17my_incartech_hud_desktop_910x550_tcm76-223675_desktop_910x550

ВИРТУАЛЕН ИНСТРУМЕНТАЛЕН ДИСПЛЕЙ

12,3-инчовият виртуален инструментален дисплей с висока резолюция* на XF има изцяло нов графичен интерфейс с усъвършенствана функционалност, за да превърне шофирането в още по-голямо удоволствие. Можете да избирате между четири предварително зададени варианта на дисплея или изцяло 3D изглед на карти в зависимост от личните си предпочитания.

*Предлага се като допълнително оборудване и само като част от InControl Touch Pro.

xf_17my_incartech_virtual_desktop_910x550_tcm76-223674_desktop_910x550

АУДИО СИСТЕМИ

Отличните аудио системи на XF вдъхват живот на музиката. Стандартната аудио система на Jaguar създава акустичен обхват през 8 високоговорителя. За още по-добро слушателско изживяване може да обновите до InControl Touch Pro и да изберете една от системите Meridian, които се предлагат като допълнително оборудване, като например 380-ватовата цифрова аудио система или новата 825-ватова цифрова система със съраунд звук Meridian* със 17 високоговорителя. Всички те гарантират, че където и да седите вие и вашите пътници в XF, всички ще се наслаждавате на богато, обгръщащо аудио изживяване.

*Опционални характеристики.

xf_17my_incartech_soundsystems_desktop_910x600_tcm76-223673_desktop_910x600

С несравнимо съчетание на дизайн, лукс, технологии и ефективност изцяло новият Jaguar XF заема лидерска позиция в сегмента на бизнес автомобилите, подсилена от водещи в класа динамика на шофиране и финес.
С несравнимо съчетание на дизайн, лукс, технологии и ефективност изцяло новият Jaguar XF заема лидерска позиция в сегмента на бизнес автомобилите, подсилена от водещи в класа динамика на шофиране и финес.

ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА JAGUAR XF BUSINESS EDITION

С несравнимо съчетание на дизайн, лукс, технологии и ефективност изцяло новият Jaguar XF заема лидерска позиция в сегмента на бизнес автомобилите, подсилена от водещи в класа динамика на шофиране и финес.

Динамичният дизайн, напомнящ купе, е оформен около архитектурата на Jaguar с високо съдържание на алуминий и съчетава впечатляващите пропорции, елегантни повърхности и перфектни линии, характерни за всички автомобили Jaguar, с по-дълго междуосие, повече интериорно пространство и изключително нисък коефициент на въздушно съпротивление.

Олекотената, здрава каросерия е също ключова за отличната динамика на изцяло новия XF. Предното окачване с двойни носачи и задното окачване тип Integral Link – комбинирани с почти 50:50 разпределение на теглото – осигуряват идеалния баланс между возия и управление.

Задвижването на всички колела (AWD) е заложено в автомобила от самото начало. Системата с въртящ момент при необходимост е нова и раздатъчната кутия включва по-лека, по-тиха и по-ефективна ангренажна верига.

Новият Jaguar XF разполага с изключително разнообразие от двигатели – 2.0-литров ECO дизел с 163 к.с RWD, 2.0-литров дизел с 180 к.с RWD & AWD, 2.0-литров бензин с 240 к.с RWD, 3.0-литров дизел с 300 к.с. RWD, 3.0-литров бензин с 340 к.с. RWD & AWD и 3.0-литров бензис с 380 к.с RWD & AWD.

За индивидуална оферта и предложение се обърнете към най-близкия до вас дилър на Jaguar.
Само сега може да се възползвате от специалните ни условия при покупка на автомобил от лимитиранта серия Jaguar XF Business Edition. Превъзходното му оборудването включва:

• 17″ алуминиеви джанти Lightweight със Silver покритие
• Bi-Xenon фарове с “J” сигнатура на LED дневните светлини и автоматично регулиране
• Мултифункционален волан, облицован в Softgrain кожа
• Комплект стелки (предни и задни)
• Круиз контрол с органичител на скоростта
• Система за подпомагане/оптимизиране потеглянето при лоши пътни условия. All Surface Progress Control (ASPC)
• Автоматични фарове
• Автоматични светлини
• Седалки тапицирани с Taurus естествена кожа.
• Предни седалки с 10-посоки ел. регулиране
• 8″ капацитативен тъчскрийн дисплей
• Bluetooth® свързаност с телефон
• Jaguar аудио система

За индивидуална оферта и предложение се обърнете към най-близкия до вас дилър на Jaguar.
Jaguar XF Business Edition е дооборудван и с пакет Business:

• InControl Touch – навигационна система с SD карта
• Отопляеми предни седалки
• Сензори за асистиране при паркиране – отзад
• Лумбална подпора с ел. регулиране в 4ри посоки

Нашето изключително предложение се допълва от:
• 5 години гаранция без ограничение в пробега
• 3 години безплатно сервизиране
• Услугата „door-to-door”, където наш екип от професионалисти при заявка ще вземе вашия автомобил от уговорен предварително адрес за сервизиране и след това като е готов, ще го върне обратно
• Europe Assistance, услуга с която може да разчитате на 36 месеца безплатна пътна помощ до гаранционните сервизи за Jaguar в цяла Европа

В допълнение ние можем да изкупим обратно вашия стар автомобил. Независимо от неговата марка и модел. Така можете да си осигурите първоначалната вноска за вашия нов Jaguar XF.

За нашите бизнес клиенти при покупка на автомобил има възможност да се използва данъчен кредит.

За индивидуална оферта и предложение се обърнете към най-близкия до вас дилър на Jaguar.

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.