Ivet Fashion с космически календар за 2016

Ivet Fashion  с космически календар за 2016

 

 Ivet Fashion с космически календар за 2016

 „Ивет фешън“ с космически календар за 2016. Шест от топ-моделите на агенцията позират пред фотообективa на Васил Германов

 

Календарът на “Ивет фешън” е луксозно тематично издание, което се пeчата в  лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Повече от 10 години модната централа представя уникален проект, който има истинска колекционерска стойност.

Nora Shopova Vanesa Tonova

Кадрите и тази година са дело на най-добрия моден фотограф Васил Германов и неговия екип. Пред обектива му застанаха три от най-успелите модели на агенцията- Нора Шопова, Екатерина Куцарева и Ваня Билева и три от най-новите и обещаващи лица на „Ивет фешън” с летящ старт в модните среди както в България, така и в чужбина- Ванеса Тонова, Деси Савова и Елена Благова.

Elena BlagovaDesi Savova

Тазгодишното издание не случайно е наречено “Cosmic touch”, цялостната концепция е вдъхновена от космоса и зодиакалните знаци. Сюрреалистичните кадри имат за цел за покажат космическите темпове, с които модата и модният свят се развиват и променят постоянно. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

Ekaterina Kucareva If party invitation

„Космосът не вълнува единствено литературата и киното. Тази материя оформя нова визия за света, която надхвърля границите на въпросните жанрове и преминава и към модата. Често обаче се случва и обратното: космическите реалности, пресъздаващи миналото, настоящето или бъдещето, попиват внушения от модата и дефилетата”, споделя относно идеята за календара, Ивет Григорова-собственик на агенцията.

Vania Bileva

Традиционно календарът на „Ивет фешън“ ще бъде представен на бляскаво модно парти в клуб Карусел на 16 декември (сряда). Агенцията ще събере най- красивите и успешни свои модели. Поканени са известни и популярни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди. Събитието ще бъде подгрявано от Криско. Всички гости ще имат привилегията първи да получат емблематичния календар за 2016г.

 

за повече информация:

Elena Emilova

PR Manager

Ivet Fashion

mobile +359-885-124-494

tel. +359-2-986-22-25

pr@ivetfashion.com

 

Martin Raykov

PR Agency IGM

Mob. +359 0879 85 05 57

www.igm.bg

igm@igm.bg

 

Ivan Georgiev

PR Agency IGM

Mob. +359 0878 30 20 16

www.igm.bg

igm@igm.bg

 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®
Народна Топка България ®

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

 

 

Напиши коментар

Your email address will not be published.