Индийски бизнесмен подари на своите служители 1260 коли и 400 апартамента

Индийски бизнесмен подари на своите служители 1260 коли и 400 апартамента

Индийски бизнесмен в диамантената индустрия изненада своите служители с щедри бонуси.

По случай свещения индийски празник Дивали през изминалия уикенд Савджибхай Долакиа, който притежава фирма за износ на диаманти в град Сурат, раздаде 1260 коли, 400 апартамента, както и скъпи бижута на своите подчинени.

„Нашата цел е всеки наш служител да има свой дом и автомобил в рамките на следващите пет години. Така че ние решихме да дадем като подаръци коли, жилища и бижута“, каза Долакиа, собственик на „Харе Кришна експортс“.

По думите на диамантения магнат възнагражденията отговарят на изключителното представяне и лоялността на служителите му през последните пет години. Общата стойност на подаръците е приблизително 500 млн. рупии или 7 млн. долара. В компанията работят 5500 души. Това не е първият път, в който „Харе Кришна експортс“ раздава скъпи подаръци. През 2014 г. фирмата подари 491 автомобила и 207 апартамента на свои служители.

източник  www.utroruse.com

В СЪЩОТО ВРЕМЕ, ДРУГ  Индийски бизнесмен даде $9 млн. за номер на колата си.

Индийският бизнесмен Балуиндър Сахани плати сумата от 33 млн. дирхама, равняващи се на 9 млн. долара (около 8 млн. евро), за регистрационен номер, съобщават от Bloomberg. Сахани планира да използва номера Dubai D5 за един от своите автомобили марка Roll Royce. “Колекционирам уникални регистрационни номера на автомобили и се гордея, че се сдобих с табела с цифрата “5”, отбелязва той.

Номерът е бил продаден по време на търг в събота. Балуиндър Сахани, който е собственик на компания, занимаваща се с поддръжка на имоти в Дубай, притежава и друг кратък номер, закупен през изминалата година за 25 млн. дирхама (6,8 млн. долара) – O9. В Обединените арабски емирства смятат, че определени числа са символ на богатство, и затова държат толкова на избира на номер. Рекордът обаче е от 2008 г., когато местният бизнесмен Саеед Абдул Гафур Кури плати 52,2 млн. дирхама (14,2 млн. долара) за привилегията да се вози с регистрационен номер 1.

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.