HYUNDAI H-1 -Автомобил на годината в Австралия

HYUNDAI H-1 -Автомобил на годината в Австралия

HYUNDAI H-1 -Автомобил на годината в Австралия
H-1 беше удостоен от Австралийската автомобилна асоциация с наградата “Автомобил на годината в Австралия” в категорията за превоз на пътници в две поредни години.

Безопасност, одобрена от EURO NCAP
H-1 получи максималната оценка за безопасност – пет звезди от европейската независима организация за транспортна ситурност Euro NCAP, представяйки се отлично в изключително взискателната й програма от краш-тестове.

Многообразни конфигурации от места за сядане
Шофьорите могат да използват интериорното пространство по-практично благодарение на функцията за промяна на конфигурацията на седалките.

hw026409

Динамичен, стилен, достоен

Сцената е типична за съвременния начин на живот. H-1 без усилие превозва група колеги, или може би стари другари, от града до летището. Подробностите около пътуването са уредени, багажът е опакован и веселите разговори са насочени към събитията, които следващите няколко дни ще донесат. При тези обстоятелства микробусът е в стихията си – толкова е лесно да влезеш и да излезеш от него. С девет или дванадесет места за пътници той предлага цялото необходимо пространство за пътуващите и техния багаж, както и превъзходен интериор с отварящи се прозорци за по-добра видимост. Всъщност всеки елемент от ултрамодерния дизайн обещава едно успешно пътуване.

hw026408

Предни фарове

Характерната форма на предните фарове, елегантно вписващи се в купето, идентифицира Н-1 като член на семейството на Hyundai.

hw035827

Комбинирани задни фарове

Наборът от лампи елегантно обгръща страните на задницата и съчетава задни габарити, светлини за заден ход, мигачи и рефлектори.

hw035828

 

Фарове за мъгла

Вариантите на микробуса разполагат с фарове за мъгла, спретнато вградени в долната част на предната броня.

hw035829

Накланящи се врати

Пантите на предните две врати им позволяват да се отварят под забележим ъгъл, за да могат пътуващите на предните седалки да влизат по-лесно в автомобила.

hw026417

Двойна задна врата

За максимална практичност купувачите могат да изберат двойна задна врата, опционална при ван-моделите.

hw026418

Микроантена

Качественото приемане на радиосигнал е практически сигурно навсякъде благодарение на стандартната монтирана на покрива антена.

Отварящи се прозорци

Многоместните пътнически версии на Н-1 се предлагат с подвижни странични прозорци за по-добра естетика и по-нисък шум.

hw026410

Хромирана радиаторна решетка

За повечето пазари е добавена нотка класа с атрактивно хромово покритие на вече традиционната радиаторна решетка на Hyundai.

Странични лайстни

Топмоделите микробуси се предлагат с тази атрактивна странична лайстна между предните и задните колела

16” алуминиеви джанти

Размерите на джантите при най-новия H-1 нараснаха. Тези леки алуминиеви джанти са опционална алтернатива на стандартните стоманени за повечето страни.

ПОВЕЧЕ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА МАРКАТА НА АДРЕС HYUNDAI.BG

“16” стоманени джанти

Тези издръжливи стоманени джанти са част от стандартното оборудване за по-голямата част от гамата. Увеличеният им диаметър допринася за намаляване на експлоатационните разходи.

Накрайници за миене на прозорците с 3 дюзи

Проектираните наново накрайници за миене на прозорците с по 3 дюзи подобряват видимостта, без да нарушават обтекаемостта на автомобила отпред.

ИНТЕРИОР

Многостранен, комфортен и елегантен.

Новият Н-1 е правилният отговор, когато пътниците имат приоритет над пакетите, което е от изключително значение за един практичен, работещ неуморно професионален превозвач. Конфигурацията на местата е такава, че има много място за професионално оборудване, спортни принадлежности или ваканционен багаж. Комфортът и изискаността на салона, каквито обикновено се свързват с леките автомобили, се допълват от страничните прозорци по цялата му дължина.

hw026421

Разнообразието е солта на живота

Дизайнерският екип на Hyundai е разработил интериор, равняващ се с тези на повечето съвременни леки автомобили от висок клас. Само трябва да погледнете или да усетите невероятната изработка и покрития на компонентите и да се насладите на постигнатото от дизайнери, конструктори и техници.

hw013649

Многофункционална организация на седалките

Находчивият дизайн позволява седалките да бъдат сгъвани по няколко различни начина. Независимо от обстоятелствата, със сигурност има конфигурация, която да отговаря на вашите изисквания. (Приложимостта на тази организация на седалките може да варира според страните.)

53

Управление на електромеханичните прозорци

Типично за вниманието, което се отделя на детайлите, в подлкътника на шофьорската врата са вградени бутоните за управление на електромеханичните прозорци и за настройка на огледалата за обратно виждане.

Панел с бутони

Панелът с бутони за контрол на фаровете за мъгла и на реостата, разположен на таблото, се отличава с изящни дизайнерски нюанси.

hw026411

Кутия в задните седалки

Правоъгълна дупка за различни предмети между задните седалки на някои модели предлага кутия за съхранение и двойна поставка за чаши.

Сенник

Сенникът от страната на шофьора изпълнява ролята на удобен джоб за талони за паркиране и на документи за доставка.

hw026416

Кутия за слънчеви очила / светлина за четене
Вградена в тавана конзола изпълнява ролята на отваряща се надолу кутия за слънчеви очила и светлина за разчитане на карти.

Електрохромно огледало

Вътрешното огледало на микробуса е от електрохромен тип, който автоматично се наклонява надолу, ако светлините на движещата се отзад кола са прекалено силни.

hw026413

Осветление на салона

За осветлението на салона съществува избор между шест различни цвята благодарение на монтираните в тавана интериорни светодиодни лампи.

Поставки за чаши

Конзолата между шофьора и пътника до него се предлага с прибираща се поставка за две чаши или бутилки.

hw026414

Светлини във вратите

В краищата на предните врати на микробуса са вградени светлини, които се включват при отваряне.

Сгъване на седалката

При версиите с дванадесет места за пътници долната част на четвъртия ред се повдига нагоре и се приплъзва, за да освободи повече място за багаж.

ПОВЕЧЕ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА МАРКАТА НА АДРЕС HYUNDAI.BG

Двоен джоб във вратите

За всички необходими за пътуването списания, карти и документи предните врати предлагат находчива комбинация от два джоба.

hw026419

Мощност, изисканост и качество

Независимо дали двигателят е бензинов или дизелов, новият Н-1 гарантира отлична динамика, съпроводена от надеждността и природосъобразността на Hyundai. Колата се предлага с петстепенна механична и пет- или четиристепенни автоматични трансмисии за оптимални разпределение на теглото и динамичен баланс. Освен това получавате задвижване на задния мост от разположен отпред двигател.

2.5 CRDi

Гориво: дизел
Ходов обем: 2497 куб.см
Максиална мощност : 163к.с. / 3800 об/мин
Максимален въртящ момент : 392 Нм / 2 000 об/мин

Автоматична трансмисия

За версиите с 2.5 VGT дизелов двигател вече се предлага 5-степенна автоматична трансмисия със спортен режим. Тя е създадена, за да направи всеки аспект от шофирането по-безопасен и по-спокоен.

Механична трансмисия

В тази нова 5-степенна скоростна кутия е използван маховик с двойна маса за редуциране на шума от задвижващата система. Освен това оптимизираните предавателни числа и усъвършенстваната синхронизация осигуряват нисък разход и усет за превключване.

Зона на комфорт

Окачването се отличава със забележително гъвкав дизайн. То е достатъчно твърдо да се справи с напълно натоварен автомобил и достатъчно меко да осигури на хората в салона комфортно пътуване независимо от товара или пътя.

ПОВЕЧЕ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА МАРКАТА НА АДРЕС HYUNDAI.BG

Улеснено маневриране

Ограничените пространства в градския център или по черните пътища не са проблем за шофьора на Н-1. Макар да е дълъг над 5 метра, автомобилът има радиус на завой до 5,6 метра.

Надеждна и прецизна безопасност

Новият H-1 е оптимизиран за защита на шофьора и пътниците. Ние в Hyundai държим гарда си високо, така че вие не сте длъжни да го правите.

Система от въздушни възглавници

За по-добра защита при удар новият Н-1 се предлага с опционални въздушни възглавници за предните две места. Те задържат шофьора и пътуващия до него в безопасна позиция и намаляват вероятността от проникване на отломки, създавайки ефективна зона на сигурност.

ПОВЕЧЕ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА МАРКАТА НА АДРЕС HYUNDAI.BG

Дискови спирачки

Големи и мощни дискови спирачки (16″“) се предлагат за задните и за всички колела. Те осигуряват отлично спиране, необходимо в случаите, когато микробусът или ванът са напълно натоварени.

Неподправено и приятно усещане за комфорт.

Влезте във Н-1 и мигом ще добиете усещането за простор и комфорт. Огледайте се наоколо и веднага ще забележите малки, но значими подробности. Например начинът, по който отоплението и стереоуредбата с 6 високоговорителя пасват идеално в меката на допир периферия на централната конзола. Осветлението с вграденото в сенника огледало. Плавното отваряне на кутията за слънчеви очила. Включете климатизацията и обърнете внимание на различното качество на вградените в тавана вентилационни отвори за пътниците отзад. Разбира се, има и още, както би могло да се очаква, когато Hyundai създава претендент от световна класа.

ПОВЕЧЕ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА МАРКАТА НА АДРЕС HYUNDAI.BG

Климатизационна система

Мощната климатизационна система е преработена така, че да включва вградени в тавана вентилационни отвори от двете страни за допълнителен комфорт на пътниците, седящи в задната част.

hw016535

Подсигуряваща система за предупреждение

Датчици в броните издават доловим звуков сигнал, ако колата се насочи към скрити от шофьора препятствия.

hw063871

AUX терминал

Опционално H-1 е снабден със спомагателен порт, подходящ за MP3 възпроизвеждащо устройство или касетофон.

ПОВЕЧЕ ЗА АВТОМОБИЛИТЕ НА МАРКАТА НА АДРЕС HYUNDAI.BG

 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.