ВСЕ ОЩЕ ИМА ДОБРИ ХОРА С ЧИСТИ СЪРЦА!

ВСЕ ОЩЕ ИМА ДОБРИ ХОРА С ЧИСТИ СЪРЦА!

ВСЕ ОЩЕ ИМА ДОБРИ ХОРА С ЧИСТИ СЪРЦА!

mediaplus.bg

Едно работещо момче беше седнало на стол пред гише в клон на една банка за бизнес клиенти и чакаше жената на гишето да му подпечата някакви платежни. Докато чакаше през вратата влезе старец с патерици. Старецът изглеждаше като човек чиито живот е преминал в тежък физически труд, немощен, смазан от живота и придвижвайки се с неистови болки и усилия. Дядото застана прав , а момчето го попита: 
-Господине вие за какво чакате.
Дядото отговори:
– Изтекъл ми е срока на картата за пенсиите.
Момчето:
– Дядо трябва да отидеш в другия клон, тук обслужват само фирми.
Дядото:
-Благодаря ти момче.
Момчето стана изпрати стареца, отвори му вратата и го попита:
-Дядо ти успяваш ли да се оправяш с парите от пенсията?
Дядото:
– Виж младежо, аз съм на 70 мойта е изпята, 240лв. ми стигат за малко сирене, кашкавал, хляб и наливно винце на мен друго не ми трябва. Вие да му мислите. Бъди жив и здрав.
Момчето се просълзи и връщайки се на гишето се замисли: Дали само аз все още имам чувства? Дали когато се пенсионирам на 68 ще си мисля, че мойта е изпята? Дали ще са ми останали приятели в България? Дали всички, които само констатират някога ще предприемат нещо?
Очите на момчето бяха обляни в сълзи. Жената на гишето погледна момчето, подаде му кърпичка и когато момчето погледна жената за да и благодари видя, че и нейните очи са пълни със сълзи. Това, че тя бе почуствала същата болка като него ,бе нещото, което му подсказа , че все още има добри хора с чисти сърца.

mediaplus.bg

Има сърцати хора , много има, но аз твърдя, че ако изобщо има средна класа в тази страна, тя спи. Дядото с патериците, бабата с бастуна, работника на “къра”, хигиенистката, която чисти улицата, човека, който през нощта изхвърля кошовете, те няма да променят ситуацията, защото техния глас , е глас в пустиня.
Ситуацията ще променят хората чиито глас ще бъде отразен, собственика на заведение, мениджъра, IT специалиста, журналиста, управителя на хотел, художника, поета, брокера, собственика на малкия и средния бизнес, хирурга, дистрибутора, вносителя, треньора, отеца дори, това са хората, които имат позицията, те трябва да са мотора, катализатора, а те спят, спят защото си мислят, всички са едни и същи, защо да гласувам, който и да дойде нищо няма да промени, пак ще крадат, все тая, за мен е важно да има работа, не ми се занимава с глупости.
Но не са прави, защото колкото повече спят толкова повече техни клиенти, партньори,

приятели и служители ще избират Терминал 2.

Георги Величков Величков

 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

снимка new.sliven.net

Напиши коментар

Your email address will not be published.