ФЕЙСКОНТРОЛ

ФЕЙСКОНТРОЛ

“ФЕЙСКОНТРОЛ” от Kim Reiki

“Един приятел вчера се чудеше на стената си дали и в отвъдното има FACEBOOK и ако има как се казва.
Мисля,че там социалната мрежа не е FACEBOOK ,а FACECONTROL и според заслугите ти в социалната мрежа, отиваш в ада или рая.

Много е лесно така и за св.Петър да определи какви са ти заслугите, защото целият ти живот е в електронен формат FACE.

Обикновено при всяка промяна се изписва ..”Премини към новата версия,Сега!”. Ако съобщението е от FACEBOOK e OK, но ако е от свети ПЕТЪР е редно да се притесним, защото новата версия, според стареца,  може да е ВРЯЩ FACE КАЗАН и верно ще преминеш във виртуалният свят на FACEАД. Виж, ако Господ ми се усмихне с новата версия, то веднага ще премина към нея, защото явно досега съм бил в АДА! Не е зле FACEBOOK да те предупреждава,че с едно кликване на бутона вече си в спомените на хората и като жив и като умрял!
Нима е лъжа, че заради FACEBOOK , ние вече се помним с приятелите си?! Имам приятел – комшия, който живее в съседният апартамент, а контактуваме от месеци с него само чрез facebook. Наскоро се сблъскахме в един магазин за хранителни стоки и той даже не ме позна.

Да ви кажа, не се почувствах много добре , но пък жена му ме позна и сега много често се поздравяваме там. Скоро ми се оплаква в нета, че усещал промяна в жена си и предполагал,че си има любовник. Попитах го защо мисли така, а той ми отговори, че жена му взела много често да ходи до магазина (по няколко пъти на ден за по 30 минути) и да се прибира със странни покупки като използвана паста за зъби примерно!

Горкият Комшия! Той ако знае, че касовия апарат и склада на COLGATE са у нас сигурно ще ме изтрие от приятели! Много често си мисли, че си чати с мен, а всъщност той пише с жена си! Кой знае какви неща и е споделил, докато аз си вземам душ!Трябва да и забраня да ми ползва профила за такива неща. Все пак има мъжка солидарност!”Kim Reiki

Действащите лица са измислени, но тяхната история може да е историята на безброй семейства из целия свят. Това е Фейсбук и е редно да се съобразяваме с него!

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.