Енрике Марискал – “Приказки за подарък на чувствителни хора”

Енрике Марискал – “Приказки за подарък на чувствителни хора”

Енрике Марискал – “Приказки за подарък на чувствителни хора”

” На болезнения въпрос: Съществува ли истинската любов? ,един вътрешен глас,съчувствен и спокоен,постоянен и чистосърдечен,отговаря: Да!

Потърси я,не се примирявай с когото и да е,ти си много ценен и заслужаваш да си щастлив… Не губи надежда. Господ пази за теб онова,за което най-много си мечтал,не се отказвай от идеалите и мечтите си. Няма време ли? Вече не си достатъчно млад ли? Никога не е късно.

Не позволявай да се случи така,че заради желанието си да тичаш като другите,да пропуснеш целта си и да страдаш,защото не си съумял да изчакаш да се появи човекът за теб,този,който ще те накара да израснеш като личност,с когото ще създадеш красиво семейство,който ще те разбира и ще ти осигурява мира и спокойствието,от които всички се нуждаем. Защото,ако един човек не ти дава подкрепата си сега,никога няма да го направи,и когато си дадеш сметка за това,ще бъде твърде късно и може би няма да страдаш само ти,а и твоите деца. Помисли си.

Енрике Марискал – Енрике Марискал. Всички сме родени да обичаме някого.. някъде.. някога…

Твоите деца заслужават да бъдат щастливи. Запомни,че не всички цветя растат по едно и също време и порасналата по-рано роза не е нито по-красива,нито най-голямата. Изчакай твоя момент…той ще дойде. Господ ще ти даде вярата,надеждата и силите,за да продължиш напред,когато ти се струва,че вече нищо не те интересува.Никога не преставай да вярваш в себе си. Ако другите не вярват в теб,Господ вярва и не иска да изпреварваш неговите планове,защото си отчаян.

Никога не се предавай и продължавай да търсиш. Докато вярваш в успеха си,ще имаш силата да опитваш и ще откриеш любовта. Имай вяра,Господ няма да те изостави и ще я намериш. Недей да мислиш,че си загубил,когато плановете и мечтите ти не се осъществяват според твоите желания,не се предавай и продължавай да търсиш. Всеки път,когато научиш нещо ново за себе си или за живота,постигаш напредък. Не прави нищо,което да уязви уважението ти към самия себе си. Удовлетворението от себе си е основата на удовлетворението от живота. Не се утешавай с половинчата любов,потърси истинска любов,която да те изпълва. Господ няма да те изостави. Само трябва да вземеш правилното решение. Ти знаеш кое е то. Рискувай и потърси любовта на един добър човек. Тя също те търси.”

Енрике Марискал – “Приказки за подарък на чувствителни хора”

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.