Доверието между зеленчукопроизводителите може да вдигне стандарта на хирурзите

Доверието между зеленчукопроизводителите може да вдигне стандарта на хирурзите

Доверието между зеленчукопроизводителите може да вдигне стандарта на хирурзите

 Още не сте се събудили и вече мислите откъде, как и с какво да нахраните егото си!  Както повечето простички неща в този свят, така и егото ни има два модела –
Его – канибал и Его – вегетарианец.
Егото – канибал не се спира пред нищо, за да постигне целите си, без значение на кого и каква болка причинява. Егото – вегетарианец е по-уравновесено и яде толкова, колкото му е нужно, за да живее.
В този материален свят ми се струва, сме заобиколени от Его-канибали. Още не са се събудили тези хубавци и си мислят от кой край да захапят кокала така, че по-голямата половина да остане при тях. Веднага стигам до извода, че доверие в днешно време не трябва да имаме никому, а още повече на самите себе си.

10846228_6428311

Какво е определението за “Доверие” в днешно време!? То може да бъде описано с любовта между двама умрели от глад канибали – хомосексуалисти, които си правят един на друг френска любов! Представете си, че червеят на съмнението пролази в мислите само на единият от тях и той се усъмни  за миг в честността и искреността на другия!!! Тогава нечие парче месо ще остане в нечия уста, ще бъде сдъвкано демонстративно, ще бъде преглътнато и на сутринта ще го намерите в много странна и миризлива кафява форма тип лионска наденица. Винаги съм се чудел какво ядат по време на пости Его-канибалите?! Отговорът е: За основно ястие ядат зеленчукопроизводители, а за десерт вегетарианци. От което стигам до извода,че за Егото няма угодия. Колкото и да е сито, каквото и да му предлагате, то винаги ще иска още и още…. и още ….., и то все най-хубавото и най-прясното парче месо от шведската маса.

Не гледайте в чуждата паница! Има достатъчно хора във вашия аквариум и в огледалото!

mediaplus.bg

автор: Kim Reiki ®

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.