DODGEBALL (народна топка) вече е специалност за висше образование в Национална спортна академия”Васил Левски” ! Кандидатстудентска кампания 2020/2021!

DODGEBALL (народна топка) вече е специалност за висше образование в Национална спортна академия”Васил Левски” ! Кандидатстудентска кампания 2020/2021!

Треньор по Доджбол / народна топка в НСА!?

DODGEBALL (народна топка) вече е специалност за висше образование в Национална спортна академия”Васил Левски” !
Кандидатстудентска кампания 2020/2021!

Народна топка официално е специалност за висше образование в Академията от 2019/20. Всеки, който желае да продължи образованието си в това висше учебно заведение, може да кандидатства в университета със специалност Треньор по Доджбол / DODGEBALL.

Тел.номер за консултации:
+359 885 94 84 96
Спорт за всички, игра за всеки!
Станете част от екипа на НСА и Федерация Народна топка България !

 

Национална спортна академия – кандидатстудентска кампания 2020/21 вече стартира !

DODGEBALL (народна топка) е под номер 18 в кандидатстудентската кампания на Национална спортна академия”Васил Левски” за втора поредна година в историята на този спорт ! Тепърва искаме да създем кадри, с които в бъдеще заедно ще развиваме този така любим спорт на поколения българи.
Всеки, който желае да изучава СПОРТЪТ ДОДЖБОЛ / DODGEBALL / НАРОДНА ТОПКА може вече да го направи ! Нека заедно да създаваме история!

Всеки, без възрастови ограничения, който желае да се развива чрез спорта НАРОДНА ТОПКА ( DODGEBALL ) е добре дошъл в нашите редици. Нашето мото е ” Спорт за всички, игра за всеки!”.Без значение дали сте спортували някога, дали сте нереализиран човек в друг спорт, а може би сте нежелани, вие или вашето дете, заради възрастта в някой спортен клуб, дали животът ви е отделил от любим за вас спорт, или мислите, че сте много добри с топка в ръка и имате точен мерник, вие сте бивш хандбалист, бивш баскетволист или бивш волейболист, искате да участвате в турнири и състезания, за да печелите медали и купи, вие сте добре дошъл в клубовете ни в цялата страна. Народна топка създава приятелства за цял живот!Искате ли да създадете свой собствен клуб по народна топка във вашия град и да го развивате ???!!!Ако имате желание да играете DODGEBALL е необходимо само да се свържете с нас на тел: 0885 948496 , а ние ще ви ориентираме с плановете ни за бъдещето на този спорт. Създаваме история, а вие може да запишете името си в нея!Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори, инвеститори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !

Напиши коментар

Your email address will not be published.