Добро Утро, Ранобудници !

Добро Утро, Ранобудници !

Добро Утро, Ранобудници !

Очаква ни един прекрасен дъждовен /или слънчев/ ден!

Обичам да вали, обичам да пече! Водата е енергия, слънчевото греене е енергия,а ние имаме нужда от измиване и изсветляване, защото душите ни са черни от грехове и зли помисли като комин на стогодишна селска къща. Някои от вас ще възразят срещу това мое твърдение и ще ме уверят, че са най-свестните хора на света. Но аз няма да ви повярвам, защото вчера поне 90% от вас са пожелали мислено, а някои дори НЕмислено, жената или мъжа на ближн/ата/ия си. Въртели сте ги в мозъчното си чеверме на  по една шведска /тройка/ водка с 5 порции шопска фантазия, облизвали сте сочните им гърди или други неща като невидели. Защо ли?

76870_558661697496837_586803699_n

Защото чуждото е винаги по-сладко! Защото вашата половинка е с хронично главоболие от месеци, когато стане дума за секс! Защото вие така и не се научихте да не пикаете в мивката в банята и да не мърсувате в нея! Защото не се научихте да подрязвате козината в носа си и да подстригвате тази в ушите си! Защото онази ви работа в гащите има повече косми от тези на Чубака и Голямата стъпка, взети заедно. Добре че е лято, а в горещото се сменя телесната растителност!

13590354_1041204059261876_3453708302120874069_n
Не е лъжа обаче, че и много мъже са с хронично главоболие, когато мустакатата им жена ги погледне палаво. Кой мъж би искал да си легне с жена, с която се бръсне сутрин заедно преди да отиде на работа!? Освен ако мъжът в семейството не е лесбийка! Един приятел ми се беше оплакал, че съпругата му  спряла да се епилира нарочно, защото и омръзнало! Той пък взел, че се влюбил в нея още повече! Каза ми, че станал като развратен градинар, който чука всяка вечер шипков храст. Наскоро ги видях двамата заедно на разходка.Жена му беше много щастлива и ми се похвали, че мъжът и е САДОМАЗОХИСТ!!!

 

mediaplus.bg
Ето и определение за САДОМАЗОХИЗЪМ:

“Садомазохизмът е общото название на садистични и мазохистични наклонности, практики, и т.н. Садизмът се определя като сексуално или несексуално удоволствие от причиняването на болка или унижението на друг човек. Мазохизмът се определя като сексуално или несексуално удоволствие от получаването на болка или унижение. Причината за използването на съставния термин “садомазохизъм” е, че повечето хора със садистични наклонности имат и мазохистични желания, и обратното. Рядкост са хората, които са само садисти.”……

15375_652734091426340_1190711880_n
Та за каква сватба ми говори всеки ден баща ми!? За какъв половинвековен щастлив семеен живот говори той!? Тоя човек луд ли е, като знам какво преживяват с майка ми!? И аз искам родителите ми да имат внуци, но кой би искал детето му да излезе на бял свят от шипков храст? /справка по-горе за епилацията/.
Снощи сънувах моя позната, която е изключително красива.

 

Харесвам я отдавна. Но тя явно не ме гледа така, както бих искал аз. Супер секси и чаровна, със страхотни крака и перфектен задник, тя се разхождаше снощи в съня ми по бельо. Уж не харесвам жени с малки гърди, но в нейния случай – прелестно тяло и вълшебна усмивка, това съм и го простил. Потанцува ми момичето на една песен на Джо Кокър и ми наговори такива мръсотии, че сигурно седмици наред ще я мисля и ще и се усмихвам, когато я засека. (Не разказвам други сънни подробности от съображения за сигурност. Излезе червена точка “Забранено за лица под 35 години!”).

_20100826_1195179243

Всичко в съня ми беше добре до момента, в който започнах да мечтая за щастлив семеен живот с нея.  И се събудих. Започнах да мечтая вече буден.

Представих си как с времето дори ФОТОЕПИЛАЦИЯТА ще спре да и действа. Представих си, че мигрената и ще се засилва, когато ме види гол. Представих си, че се усмихва на комшията ми по-често, отколкото на мен по празници. Представих си, че с часове стоим пред телевизора и не си говорим. Представих си, че практикуваме стойка 69 по време на 15 годишнина от брака ни…

Олег Панфилов

 

И реших :

Я ПО-ДОБРЕ  ДА И СЕ ОБАДЯ АЗ СЕГА  И ДА И ТЕГЛЯ ЕДНА МАЙНА!!! Тя може и да не се сети защо! Защото за една бяла рокля ти съсипват живота!!! Жени!!!

Забравих да спомена, че освен всичко друго в съня ми, ние имахме и хубави деца, които ядяха като невидели шипков мармалад, а остатъците от него се размазваха навсякъде в къщата.
Честито на младоженците! Горчиво! Не мога да повярвам, че след такъв сън все още вярвам в Дядо Коледа! Когато дойде часът на истината със сигурност ще рева като малко дете, което е загубило играчката си!!! ПОГЛЕДНЕТЕ СНИМКАТА ” ДЯДО КОЛЕДА ПОЧИНА !

Автор: Kim Reiki ®

 

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.