Столицата ни беше домакин на спортна делегация по повод „Дни на Москва в София”.

Столицата ни беше домакин на спортна делегация по повод „Дни на Москва в София”.

В периода 30 септември – 02 октомври 2018 г. столицата ни беше домакин на спортна делегация по повод „Дни на Москва в София”.

25 руски делегати, сред които представители на Департамента по спорт, дирекция „Човешки ресурси” и отбори по волейбол момичета и шахмат момичета и момчета участваха в професионални състезания, организирани от Столична община, дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм” и Национална спортна академия „Васил Левски”.

На 30 септември г-н Анатоли Карпов – осемкратен световен шампион даде старт на състезателния ден, като направи първи ход от страна на руския отбор.
Академичното ръководство на НСА „Васил Левски” приветства руската делегация с традиционното „Добре дошли”.


Повече от два часа отборите на София и Москва демонстрираха професионализъм и отлични умения на шахматната надпревара.
Състезателният ден завърши с победа за българския отбор, като абсолютни шампиони бяха българските момичета, а момчета завоюваха една победа.


На 01 октомври отново на професионалната база на спортната академия се проведоха срещите по волейбол и шахмат между отборите на Москва и София.
С абсолютно превъзходство волейболистките на София завоюва победа при резултат 3:0.
Популярни български волейболисти и любители на спорта подкрепяха и аплодираха успехите на софийския отбор.


Второто издание на шахматната среща беляза отборна победа за София.
На официална церемония в многофункционата зала на НСА „Васил Левски” се проведе награждаването на участниците в приятелските срещи по шахмат и волейбол, поп повод отбелязването на Дните на Москва в София. 


Г-н Карпов, заместник – министъра на младежта и спорта доц. Стоян Андонов, проф. Апостол Славчев и проф. Кирил Андонов наградиха всички състезатели.
Участниците получиха много награди и традиционни български сувенири.

Всеки, без възрастови ограничения, който желае да се развива чрез спорта НАРОДНА ТОПКА ( DODGEBALL ) е добре дошъл в нашите редици. Нашето мото е ” Спорт за всички, игра за всеки!”.

Без значение дали сте спортували някога, дали сте нереализиран човек в друг спорт, а може би сте нежелани, вие или вашето дете, заради възрастта в някой спортен клуб, дали животът ви е отделил от любим за вас спорт, или мислите, че сте много добри с топка в ръка и имате точен мерник, вие сте бивш хандбалист, бивш баскетволист или бивш волейболист, искате да участвате в турнири и състезания, за да печелите медали и купи, вие сте добре дошъл в клубовете ни в цялата страна. Народна топка създава приятелства за цял живот!

Искате ли да създадете свой собствен клуб по народна топка във вашия град и да го развивате ???!!!

Ако имате желание да играете DODGEBALL е необходимо само да се свържете с нас на тел: 0885 948496 , а ние ще ви ориентираме с плановете ни за бъдещето на този спорт. Създаваме история, а вие може да запишете името си в нея!

Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори, инвеститори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Напиши коментар

Your email address will not be published.