Бербатов пожела успех на кандидатстудентската кампания на НСА

Бербатов пожела успех на кандидатстудентската кампания на НСА

Бербатов пожела успех на кандидатстудентската кампания на НСА

Един от най-успешните и популярни спортисти на България Димитър Бербатов подкрепи старта на кандидатстудентската кампания на Национална спортна академия „Васил Левски“ (НСА). В момента в НСА се подават документи за всички специалности, а срокът е до 6 юли.

Бербатов, който е студент в магистърската програма „Спортен мениджмънт“ на Академията и беше лице на кандидатстудентската  кампания в продължение на няколко години, пожела успех на кандидат-студентите.

Именитият ни футболист често може да бъде забелязан в НСА, когато провежда консултации, свързани с обучението му по индивидуален план, както и на различни събития.

Бербатов многократно е заявявал респекта си към Академията. „Избрах НСА и не съжалявам“, заяви футболната звезда при откриването на академичната година и пожела на първокурсниците да се възползват от възможността да се обучават при най-добрите преподаватели и да учат упорито. „Опитвам си да давам пример на младите и те да се замислят, и да си кажат: „щом може той, значи мога и аз!“, акцентира футболистът върху личния си опит.

Преди няколко месеца Бербатов участва с видеообръщение в международния научен конгрес „Приложни науки в спорта“, организиран от Национална спортна академия. Тогава той сподели изключително ценни размисли за ролята на спорта в изграждането на важни личностни качества. Дисциплина, умения за работа в екип, търпение, воля, психическа устойчивост са характеристиките, необходими не само на спортиста, но и във всяка една сфера на изява, убеден е Бербатов.

Въпросите, които коментира футболната звезда във видеото, са актуални и към днешна дата – за решаването на проблемите в българския спорт, за тясното взаимодействие и добрата координация между всички субекти в системата на спорта, за контрола, регулаторните механизми и оздравителни процеси в нея, за обучението на компетентни кадри, за развитието на ученическия и детско-юношеския спорт.

Ако сте пропуснали да гледате видеоматериала, можете да го видите ТУК 

 

 

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

 

Напиши коментар

Your email address will not be published.