Аз съм на същото мнение!

Аз съм на същото мнение!

” Аз съм на същото мнение! Всички бързат и се оправдават,че нямат време да чуят и поздравят поне по телефона родители, близки, приятели.
Когато им звъниш, за да ги чуеш как са, те ти се карат по телефона, не вдигат или затварят, все едно си им звънял поне 10 пъти през деня, за да им искаш пари на заем. Пишеш му в социалната мрежа :
“- Хей, здравей, как си !? Не вдигаш дори телефона. Добре ли сте у дома? Днес е празник! Да сте живи и здрави, а ако ти остане време пиши, когато можеш ! Лек ден и поздрави у дома !”
Звъниш им за рожден ден , не вдигат, да не би да искаш да им се натресеш на празника, а ти звъниш да го уважиш и да му напомниш, че не си го забравил като човек. Звъниш да честитиш рожден ден или имен ден на детето му или съпругата му, той си мисли, че го намамваш нещо, вместо да се поласкае, че уважаваш семейството му. Пуснеш им някой виц да се посмеят, а те те блокират. Търсят те само, когато имат нужда от нещо или ако те засекат случайно се правят, че не те виждат и ако ги забележиш за тяхно нещастие, тези убавци те посрещат с едни зверски работни усмивки и едно тежко лицемерие, а после отдалечавайки се от теб, те направо свършват, все едно от тях се стоварва цялото световно напрежение по време на полов акт.
Какво им стана на хората? Всеки се е затворил по собствена воля в кутийката наречена “ДОМ” или в собствения си мозък от страх, и се сърди на целия свят. Думата “ДОМ” не означава ли свобода, любов, приятели, радост, веселие, шеги, щастие, контактуване, възпитание, спорт..и т.н.”Kim Reiki

автор: Kim Reiki

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес. http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.