Аз съм Цвета Кирилова и съм председател на „Сдружение Азбукари“

Аз съм Цвета Кирилова и съм председател на „Сдружение Азбукари“

Аз съм Цвета Кирилова и съм председател на „Сдружение Азбукари“ – неправителствена организация, подкрепяща интеграцията на деца и младежи със специални нужди. Работим и за развитието на надарени деца, които прославят страната ни зад грница със спортни, музикални и творчески постижения. Най-големият реализиран от нас проект е изграждането на първата в България комбинирана, обществена детска площадка за игра и обучение, адаптирана и за деца със специфични потребности. Нейното откриване в град София даде възможност на стотици деца с различни физически увреждания да могат да играят заедно със своите връстници в адаптирана среда, отговаряща на всички европейски стандарти. За това, че реализираният проект е важен и подпомага социалното включване на уязвимите групи, потвърди и посещението на съпругата на най-малкия син на британската кралица Елизабет II Едуард – принцеса Софи. Тя беше наш почетен гост при визитатата си в България. С този първи за страната проект „Сдружение Азбукари“ доказа, че е инициативна организация от хора с разнообразни интереси и образование, обединени от идеята да помагат и да подобряват условията на живот на децата. „Сдружение Азбакури“ създаде и проекта „Стая за усмивки“. Също така дадохме възможност на повече от 1000 деца да участват на сцената на две издания на фестивала на толерантността „Вярвам в теб!“. Реализирахме два национални конкурса за рисунка, изградихме детска площадка за малките посетители в Националния исторически музей и развихме изобилие от инициативи, посветени на спорта, интеграцията, музиката и съживяването на българските традиции.

Когато разбрах за инициативата на Ким Рейки и новосъздадената федерация „Народна топка България”, останах много приятно изненадана, че има и други хора в нашата прекрасна страна България, които имат желание да работят за благото на страната. Народната топка беше и на мен любим спорт в училище. Върнах се години назад и докато си припомнях моменти от играта в училище, си спомних и за куп приятелства и приятни емоции. Винаги съм твърдяла, че личният контакт между хората и емоциите между тях могат да променят общуването само в положителна посока. Спортът Народна топка създава приятелства , той е движение, здраве, емоции,обединява малки и големи. Дори съм на мнение, че трябва да го практикуват семейства, да се превърне в тийм билдинг за фирми и държавни институции, детски градини,гимназии и университети, защото е  един чудесен начин за сплотяване на характерите.

България има нужда от хора като Ким Рейки и от чудесната инициатива, която е предприел. Аз и  сдружение“Азбукари“ подкрепяме „Федерация Народна топка България”  и сме сигурни, че в бъдеще Ким Рейки, като неин президент, ще донесе на малки и големи радост и много международни успехи на България. Пожелаваме на целия екип на Федерацията търпение, да бъдат дейни и да не се отказват никога от мечтите си. Ще се радвам да си бъдем полезни в общи инициативи и проекти.

Успех, момчета !

Цвета Кирилова

ДАРИ ЗА НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ ®

Народна Топка България ®

Народна Топка България ®

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за спонсори и дарители в случай,че има интерес.http://narodnatopka.com/reklama/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.
Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг и на батут. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Още за нас на следните адреси :

www.kimreikifoundation.com
www.narodnatopka.com
www.mediaplus.bg

Напиши коментар

Your email address will not be published.