Атрактивни спортни специалности в НСА за учебната 2018/2019

Атрактивни спортни специалности в НСА за учебната 2018/2019

Атрактивни спортни специалности в НСА за учебната 2018/2019

 

64 са видовете спорт, в които Национална спортна академия „Васил Левски“ (НСА) ще обучава треньори през учебната 2018/2019 година. Скокове във вода, триатлон и боулинг се добавят към широката палитра от спортни специалности. Размерът на таксите за обучение се запазва.

Атрактивни спортни специалности в НСА

Кандидатите могат да подадат документите си в Ректората на НСА – Студентски град  (13 юни – 6 юли) или в бюрата за информация и прием на кандидатстудентски документи ( 13 юни – 4 юли 2018 г.) в следните градове: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Казанлък, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Петрич, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

Повече информация може да намерите на адрес.. Национална спортна академия „Васил Левски“ (НСА)
Повече информация може да намерите на адрес.. Национална спортна академия „Васил Левски“ (НСА)

Освен треньор по вид спорт, НСА предлага и други актуални и търсени на пазара на труда професионални квалификации, сред които спортен аниматор, спортен мениджър, треньор по бойно-приложна физическа подготовка, треньор по адаптирана физическа активност, треньор по кондиционна подготовка, спортен коментатор, учител по физическо възпитание и кинезитерапевт. Дипломите от НСА се признават навсякъде по света, а 80% от завършилите се реализират в своята специалност.

Кандидат-студентите имат право на избор при балообразуването. Те могат да предпочетат оценката от матура или да държат изпит в Академията, за да постигнат по-висок резултат. Детайлна информация, както и справочник за кандидат-студенти, ще откриете в интернет страницата на Национална спортна академия, а в случай, че предпочитате да имате печатното издание– в книжарницата на Ректората в Студентски град.

 

Академията е сред малкото висши училища в България, които успяха изцяло да изпълнят план-приема си за миналата кампания. Основна причина за това е лидерското място, което НСА заема в рейтинговата система на университетите в професионално направление „Спорт“. Академията е сред водещите висши училища и в другите професионални направления – педагогика и обществено здраве. Отличната материална база от открити и закрити спортни съоръжения, три планински и една морска учебна база, както и високата квалификация на преподавателите, сред които олимпийски, световни и европейски шампиони, превръщат НСА в уникално висше училище не само за България, но и в региона. Академията е от малкото университети в Европа, предлагащи обучение на толкова високо качество в сферата на спорта, физическото възпитание, общественото здраве и рекреацията.

Повече информация може да намерите на адрес.. Национална спортна академия „Васил Левски“ (НСА)

Атрактивни спортни специалности в НСА

 

Здравейте !Предоставям ви линк към информацията за партньори, съмишленици, спонсори и дарители в случай,че има интерес…. https://www.narodnatopka.com/reklama-dbfb/
Описано е всичко необходимо за проекта !
Целта ни е да отворим вратите на поне по един клуб по народна топка във всеки един град на България. Всяка община, която иска да развива спортната култура на подрастващите и на вече порасналите в региона, е добре дошла в редиците на Федерация „Народна Топка България „.

Това е начинът да изградим и национален отбор за мъже, жени и смесен състав, ако искаме да участваме активно на международната сцена на Световно и Европейско първенство по народна топка ( DODGEBALL CUP ) в зала, на плаж , на сняг , на батут и навсякъде в природата. Всеки от вас, който желае да помогне, е добре дошъл. Свържете се с нас !!!
тел: 0885 94 84 96 – Kim Reiki

Всяка закупена топка подпомага нашата дейност на национално ниво !
ТОПКИТЕ за ЗАЛА “DBFB GOTCHA BALL” СА С РАЗМЕР 7 ИНЧА ПО ДИЗАЙН НА ФЕДЕРАЦИЯ НАРОДНА ТОПКА БЪЛГАРИЯ С АВТОР ЕВА ПАВЛОВА И СА ОФИЦИАЛНО ОДОБРЕНИ ОТ WORLD DODGEBALL ASSOCIATION .
Топката е от текстил и е лека, а при удар е безболезнена.
https://www.narodnatopka.com/shop/dbfb-gotcha-ball-1/

Напиши коментар

Your email address will not be published.